Alperen_0101 isimli üyenin son içerikleri

1. A

QCY H3 pro vs Q21i nc vs Q30

Qcy H3 pro (1600 TL) mu Anker soundcore q21i nc (1600 TL) mi almalıyım arada kaldım. Ya da 800 lira daha verip 2400 tl ye anker soundcore q30 mu almalıyım? Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Ses kalitesi benim için önemli.
  2. A

Fifine kulaklıklar alınır mı

Hocam aldınız mı bilmiyorum ama bende bu kulaklığın h3 modeli var, sesi benim gayet hoşuma gidiyor. Bassları kuvvetli, yalıtımı güzel (dışarıya ses veriyor ama), aşırı rahat ve konforlu. Senin attıkların benim kulaklığımdan da daha üst model her türlü alınır. 1743699868 Hocam aldınız mı...
  3. A

Çözüldü✓ Redragon Brahma K586 RGB ışıklarının modlarını değiştiremiyorum

Redragon un Latin Amerika sitesindeki k551 adlı klavyenin yazılımını indirdim ve klavyeyi gördü. Şuan sıkıntısız RGB ışık modlarını değiştirebiliyorum. Aynı klavyeden olup yazılımı kuramayanlar yararlanabilir.
  4. A

Çözüldü✓ Redragon Brahma K586 RGB ışıklarının modlarını değiştiremiyorum

N11 üzerinden Redragon Brahma K586 adlı red switch mekanik klavyeyi aldım. Ancak ürünün kullanım kılavuzunda belirtildiği şekilde fn+ins, fn+del gibi tuşlara basmama rağmen RGB ışık modları değişmiyor. İnternet üzerinden indirdiğim yazılım ise çalışmıyor. Bilen biri yada kullanan varsa yardımcı...
Geri