Valla size şöyle diyim tanıdığıma arka tampondanbgiediler o tramer bedeli kadar almıştı ki avukat da aynısını dedi bana.
1742241233
Doğrudur ben sadece avukatın dediğini aynısı gibi ilettim.
Plastik parça için avukat bile tramer bedeli kadar değer kaybı alırız dedi ve hala alamazsın diyenler var 😂.
1742240888
Evet dert etmiyorum zaten
1742240956
Ayrıca arabamı emek vererek aldım hâlâ dalga geçiyorsunuz taksi çıkması bile 300 bin TL diye. Öyleyse ben satiyim en az 3 tane taksi...
Cahilinden tut teneke araba diyene kadar 🥲 halbuki ben o arabayı zor almıştım haberleri yok
1742049723
Hocam tramere gireceğim için avukatla devam edecem. Tramer bedeli kadar alırsın diyorlar genelde. Bilgim yoktur ama
Amin hocam Allah kimseye göstermesin. Tramer vs neyse artık yaptırayım sigortadan ne diyim artık. Bir de değer kaybı nasıl hesaplanıyor?
Plastik aksam diye vermiyor demeyin bende öyle biliyordum tanıdığımin tampona vurdular o almıştı
Hocam farın kendisi çok pahalı sanayiye girersem garanti de gider
1742041699
Doğru diyorsunuz da hocam ben yeni model herhangi araba alsam servis dışı işlem görenleri almam açıkçası
Hocam farın ayağı kırıldı kırılmasa cami degistirmeyi düşünüyorduk. Tampon da üst ve alttan kırıldı tamiri de kes geri yap vs olur o da satarken bilmiyorum hocam. Can sıkıyor işte
Hocam bende bilmediğim için buraya yazdım farkettiyseniz. Değer kaybını sigorta girerse alırım diye belirttim. Hocam bir de alıcılar genelde trameri gördüğü için vazgeçiyor o yüzden tedirginim.
Zaten her halükarda yetkili serviste yaptiracagim. Eğer ücretini servise ödemezse sigorta yaparsa değer kaybı davası açacağım. Yoksa arabanın değeri kat be kat düşecek?
Ucuz dediğin bir far 20-30 k hocam siz ödeyin bana yapıyım o zaman. Bana pahalı bu fiyatlar
Hocam bir şey derdim de olmaz. Herkesin zorla aldığı arabayı küçümsemeyin. Sana lüks olmayabilir. Ayrıca farı nerden baksan 20-30 k. E tramer de şişiriyor .
1742015319
Ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim. 20k para mı diyenlerden , birinin zorla aldığı arabayı kucumseyenlerden dolayı artık...