alperener isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Araba kaza sonrası onarım

Valla size şöyle diyim tanıdığıma arka tampondanbgiediler o tramer bedeli kadar almıştı ki avukat da aynısını dedi bana. 1742241233 Doğrudur ben sadece avukatın dediğini aynısı gibi ilettim.
  2. A

Doğru, kimin nasıl emek vererek aldığına bakmadan teneke laflarından soğutuyorlar
  3. A

Plastik parça için avukat bile tramer bedeli kadar değer kaybı alırız dedi ve hala alamazsın diyenler var 😂. 1742240888 Evet dert etmiyorum zaten 1742240956 Ayrıca arabamı emek vererek aldım hâlâ dalga geçiyorsunuz taksi çıkması bile 300 bin TL diye. Öyleyse ben satiyim en az 3 tane taksi...
  4. A

Hocam çok azmis doğrudur. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sizlere 1742050335 Yaptırmaya karar verdim hocam sigorta ile
  5. A

Cahilinden tut teneke araba diyene kadar 🥲 halbuki ben o arabayı zor almıştım haberleri yok 1742049723 Hocam tramere gireceğim için avukatla devam edecem. Tramer bedeli kadar alırsın diyorlar genelde. Bilgim yoktur ama
  6. A

Doğrudur hocam teşekkürler . Bu konuları bilmediğim için soruyorum sadece. Duymadığım isitmedigim hakaret kalmadı 🥲
  7. A

Evet doğru diyorsunuz da tanıdığım tampondanbdeger kaybı almıştı ondan dolayı sordum yoksa bende alınmıyor sanıyordum
  8. A

Amin hocam Allah kimseye göstermesin. Tramer vs neyse artık yaptırayım sigortadan ne diyim artık. Bir de değer kaybı nasıl hesaplanıyor? Plastik aksam diye vermiyor demeyin bende öyle biliyordum tanıdığımin tampona vurdular o almıştı
  9. A

Hocam farın kendisi çok pahalı sanayiye girersem garanti de gider 1742041699 Doğru diyorsunuz da hocam ben yeni model herhangi araba alsam servis dışı işlem görenleri almam açıkçası
  10. A

Yok hocam öyle yaparsam satamam arabayı elimde patlar
  11. A

Hocam farın ayağı kırıldı kırılmasa cami degistirmeyi düşünüyorduk. Tampon da üst ve alttan kırıldı tamiri de kes geri yap vs olur o da satarken bilmiyorum hocam. Can sıkıyor işte
  12. A

Hocam bende bilmediğim için buraya yazdım farkettiyseniz. Değer kaybını sigorta girerse alırım diye belirttim. Hocam bir de alıcılar genelde trameri gördüğü için vazgeçiyor o yüzden tedirginim.
  13. A

Teşekkürler hocam buyrun servis harici yaptırmayı düşünmüyorum ama
  14. A

Zaten her halükarda yetkili serviste yaptiracagim. Eğer ücretini servise ödemezse sigorta yaparsa değer kaybı davası açacağım. Yoksa arabanın değeri kat be kat düşecek? Ucuz dediğin bir far 20-30 k hocam siz ödeyin bana yapıyım o zaman. Bana pahalı bu fiyatlar
  15. A

Hocam bir şey derdim de olmaz. Herkesin zorla aldığı arabayı küçümsemeyin. Sana lüks olmayabilir. Ayrıca farı nerden baksan 20-30 k. E tramer de şişiriyor . 1742015319 Ayrıca cevap veren herkese teşekkür ederim. 20k para mı diyenlerden , birinin zorla aldığı arabayı kucumseyenlerden dolayı artık...
Geri