AlperenEsen isimli üyenin son içerikleri

1. AlperenEsen

Hangi Gaming Mouse Alınır?

aldım hocam her şey için teşekkür ederim siparişi verdim :)
  2. AlperenEsen

Hocam gaming gen tr denmi aldınız indirim kodu vs varmıydı acaba şuan satın alıcam da
  3. AlperenEsen

doğru söylüyorsunuz bilindik markalar diye listeye eklemiştim VGN Dragonfly Wireless düşünüyorum şuan aklımda kalan mouse bu oldu bide Glorious Model O Kablosuz bu model arasında kaldım şuan 1707423107 modele bakmıştım daha önceden ama bu modeller eskimi yenimi onu anlamadım o yüzden listeye...
  4. AlperenEsen

Elim aşırı büyük değil şuandada g300s kullanıyorum g502 biraz eski bir mouse ama logitech olduğu için düşünüyordum 1707333747 Bu markanın çok fazla mouse unu gördüm marka nasıl ilk defa duyuyorum çünkü
  5. AlperenEsen

4k dongle zaten şuan stokta kalmamış :) teşekkürler her şey için
  6. AlperenEsen

çok teşekkür ederim bu model cidden çok hoşuma gitti f1 pro ve pro max de 4 k alıcı geliyormuş galiba
  7. AlperenEsen

f1 f1 pro f1 pro max arasındaki farklar nedir peki
  8. AlperenEsen

Merhabalar 2500tl gibi bir bütçem var bir kaç adet mouse arasında kaldım ancak önerilere açığım Kablolu Kablosuz Farketmez şimdiden teşekkürler iyi akşamlar SteelSeries Aerox 5 RGB Kablolu Gaming Mouse ASUS ROG Gladius III Wireless 26.000 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablosuz Gaming Mouse SteelSeries...
  9. AlperenEsen

EA GAMES UYGULAMASI AÇILMIYOR STEAM

MERHABA İYİ AKŞAMLAR HERKESE NFS HEAT BF1 NFS PAYBACK OYUNLARINI YÜKLEDİM ANCAK EA GAMES APP Sİ YÜKLENDİĞİ ZAMAN FOTOĞRAFTA BELİRTTİĞİM SORUN ÇIKIYOR BÜTÜN YOLLARI DENEDİM (SİLİP YÜKLEDİM 8 10 KERE BİLGİSAYAR SAAT BÖLGE AYARLARINI DEĞİŞTİRDİM VS) NE YAPABİLİRİM DAHA FAZLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  10. AlperenEsen

BİLGİSAYARIM BİR ANDA DONUP KAPANIYOR

Merhabalar dün bilgisayarıma aldığım kingstone 1 tb m2 ssd yi taktım önce Windows 11 yükledim ancak Windows 11 in oyunlarda fazla hata aldığını gördüm birde sürekli bilgisayarım bir anda donup kapanıyordu bilgisayarımı tekrardan format atıp Windows 10 yaptım ancak dönüp bir anda kapanma sorunu...
  11. AlperenEsen

Hangi Kablosuz Kulaklık Daha iyidir ?

Merhabalar herkese öncelikle şuan James Donkey 712 kullanmaktayım yükses seslerde cızırtı yaptığı için ve padleri sorunlu olduğu için kulaklığımı değiştirmeyi düşünüyorum çok fazla müzik dinliyen biriyim ama oyun içinde kullanıcam tabii ki şuan 3 seçenek arasında kaldım Logitech G733 ´ SteelSeries...
  12. AlperenEsen

Bilgisayarım açılmıyor siyah ekranda kalıyor

tamamdır teşekkürler tekrardan
  13. AlperenEsen

Ramlerim malesef 3000 MHz ve tam çalışıyor dediğiniz gibi yaptım haftaya 512 gb m2 ssd alıp Windows 11 e geçicem
  14. AlperenEsen

Hocam çok teşekkür ederim beni büyük bir dertten kurtardın her parça değişimi sonrası sorunu yaşıyordum sayende yaptım ve işlemcim sorunsuz çalıştı Allah razı olsun ne muradın varsa versin
  15. AlperenEsen

Güncellendi sistemim kapanıp açıldı kapatıp gücü kesip pili çıkarmadan işlemciyi takıyorum dimi hocam
Geri