alperenkzlts isimli üyenin son içerikleri

1. A

Laptop bakım nerede yaptırılmalı

Arkadaşlar selamlar. 2 yıl önce almış olduğum ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 laptopuma termal macun değişimi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca fanlardan birazcık ses geldiği için fanları yağlamayı da düşünüyorum. Kısaca bilgisayara bakım yapmak istiyorum. Sizce termal macun ve fan yağı alıp işlemleri...
  2. A

Grizzone Preworkout alınır mı?

Hocam içindeki Maltodextrin bana kilo aldırırmı sizce şu anda yağ yakma dönemindeyim
  3. A

Grizzone Preworkout alınır mı?

Arkadaşlar selamünaleyküm. Antrenman sırasında enerji vermesi için preworkout almayı düşünüyorum. Daha önce Proteinocean'dan almıştım lakin karıncalanma, kaşınma vs etkiler bende olmadı ve bende fazla bir etki yaratmadı. Grizzone markasının preworkoutunu almayı düşünüyorum lakin yağ yakma...
  4. A

Tatlandırıcı önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Diyetteyken kullanmak için düşük kalorili kakaolu tatlandırıcı bakıyorum. Grizzone ve HIQ markasının buldum. İkisinin fiyatları birbirine çok benzer lakin Grizzone markasının ürününde besin değerleri verilmemiş ve satıcı kalorisinin olmadığını belirtiyor. Sizce...
  5. A

Grizzone Platinum protein tozu alınır mı?

Arkadaşlar selamün aleyküm. Spor yaparken destek amaçlı protein tozu almayı düşünüyorum. Grizzone Platinum 960 gr protein tozu 299 tl ye buldum. Sizce alınır mı?? Besin değerlerini aşağıya bırakıyorum.
  6. A

700 TL Bütçe Gamepad Önerisi

Hocam Sg r218 önerir misiniz? acaba
  7. A

Hocam link atabilirmisiniz acaba?
  8. A

Arkadaşlar selamünaleyküm. Arada sırada pes, FIFA gibi oyunları oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz gamepad var mı acaba? Maksimum bütçem 700 TL.
  9. A

Öneri 1 TB M2 SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamünaleyküm. ASUS TUF Gaming A15 laptopumda kullanmak için M.2 1TB SSD almayı düşünüyorum. https://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811?magaza=victory...
  10. A

Yardım ASUS TUF Gaming A15 RAM yükselttikten sonra mavi ekran veriyor

https://app.hb.biz/s6KcogRmcPcB 1719153628 Hocam tekrardan taktım 16 lık Rami bir sıkıntı olmadı şimdi me Hocam tekrardan 16 lık Rami taktım bir sıkıntı olmadı şimdi memteste soktum ortalama ne kadar sürer acaba
  11. A

Şu anda eski ramlar takılı hocam. Dediğiniz kesin bir çözüm sunarsa laptobu tekrardan açıp dediğiniz şekilde yaparım 1719150439 Sadece yeni aldığım rami taksam hata almazsam sorun çözülürmü 1719150513 Dünden beri laptobun kasasını 3-4 kere söküp taktım sıkıntı olurmu acaba?
  12. A

Sorunu formattayken çıkardı ama. Format atmıyorken çıkarırmı acaba?
  13. A

Hocam aynı ramden bir tane daha alsam 16x2 yapsam sorun çözülürmü acaba
  14. A

Hocam tekrardan merhabalar. Hocam bugün dediğin şekilde yaptım. Sadece yeni aldığım rami taktım lakin yine mavi ekran aldım.
  15. A

Anladım hocam. Teşekkür ederim.
Geri