Arkadaşlar selamlar. 2 yıl önce almış olduğum ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 laptopuma termal macun değişimi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca fanlardan birazcık ses geldiği için fanları yağlamayı da düşünüyorum. Kısaca bilgisayara bakım yapmak istiyorum. Sizce termal macun ve fan yağı alıp işlemleri...
Arkadaşlar selamünaleyküm. Antrenman sırasında enerji vermesi için preworkout almayı düşünüyorum. Daha önce Proteinocean'dan almıştım lakin karıncalanma, kaşınma vs etkiler bende olmadı ve bende fazla bir etki yaratmadı. Grizzone markasının preworkoutunu almayı düşünüyorum lakin yağ yakma...
Arkadaşlar selamünaleyküm. Diyetteyken kullanmak için düşük kalorili kakaolu tatlandırıcı bakıyorum. Grizzone ve HIQ markasının buldum. İkisinin fiyatları birbirine çok benzer lakin Grizzone markasının ürününde besin değerleri verilmemiş ve satıcı kalorisinin olmadığını belirtiyor. Sizce...
Arkadaşlar selamün aleyküm. Spor yaparken destek amaçlı protein tozu almayı düşünüyorum. Grizzone Platinum 960 gr protein tozu 299 tl ye buldum. Sizce alınır mı?? Besin değerlerini aşağıya bırakıyorum.
Arkadaşlar selamünaleyküm. Arada sırada pes, FIFA gibi oyunları oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz gamepad var mı acaba? Maksimum bütçem 700 TL.
https://app.hb.biz/s6KcogRmcPcB
1719153628
Hocam tekrardan taktım 16 lık Rami bir sıkıntı olmadı şimdi me
Hocam tekrardan 16 lık Rami taktım bir sıkıntı olmadı şimdi memteste soktum ortalama ne kadar sürer acaba
Şu anda eski ramlar takılı hocam. Dediğiniz kesin bir çözüm sunarsa laptobu tekrardan açıp dediğiniz şekilde yaparım
1719150439
Sadece yeni aldığım rami taksam hata almazsam sorun çözülürmü
1719150513
Dünden beri laptobun kasasını 3-4 kere söküp taktım sıkıntı olurmu acaba?