alperennera isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Sony vaio laptop cpu ve gpu upgrade

rPGA988b sokete sahip laptopum Yani değiştirilebilir hocam ama biosda sıkıntı olurmu diye soruyorum. 1616176437 Gpuyuda Egpu yaparak halledeceğim anakarttan söktürmek falan bilmediğim işler 😁
  2. A

Konu açmayalı uzun zaman oldu 😅 düzelttim
  3. A

Hızlıca konuya atlıyorum, Elimde bulunan sony vaio (VPCEH1E1E) laptopun işlemcisini değiştirmek istiyorum Aklımda İ5-2540m var aliexpressden alacağım (200 TL) laptop bu geliştirmeleri destekler mi? Aliexpressden alacağım için vergi sıkıntısı olur mu veya bozuk çıkar mı? laptopum Egpu...
  4. A

bu sony laptop kaç tl eder?

hocam maşşallah size 2 dakkada bana plan çıkardınız ama ben şu laptopu bi satam sonra sizin izinizden giderim
  5. A

evet aklımdada 3000gli bir sistem vardı 1612728368 akrabam eski sistemlerin tanrısı dedi bende inanmıştım 😡
  6. A

hocam ben 1500tlye satabilirsem bayram edeceğim fakat 2.el laptoplara bir bakayım dedim binlerce satıcı var aradan sıyrılmak için 1200tlye satmaya çalışsam mı sizce
  7. A

500-550 TL SSD ÖNERİSİ

ben olsam samsung alırdım torunlarımda kullanır hem 😊
  8. A

arkadaşlar akrabamın verdiği sony vaio laptopu satıp yerine apu bir sistem almak istiyorum laptopun özlellikleri şunlar; işlemci: b940 2.00ghz/ 2core 2thread ekran kartı: gt410m / 1gb ram: 2*4 toplam 8gb 1333mhz ddr3 HDD:samsung 500gb 5400rpm şarj aleti bozulduğu için 1 ay önce...
  9. A

fall guys nasıl bedava indirebilirim

sende hem ayranım dökülmesin hem gözüm sevilmesin diyorsun ama
  10. A

Ekran kartı , görüntü gelmiyor

ekran kartının girişini mi yamulttunuz acaba yada hdmı çıkış yerini mi bozdunuz
  11. A

İşlemci boşta %70 kullanıyor

arka plandaki gereksiz şeyleri siler ben 3-4 pcde yaptım hiçbişey olmadı ama youtubedeki kanalları izleyip gaza gelmeyin onlar abartıyor bu performans işini
  12. A

Bu sistem nasıl arkadaşlar?

ben birisi yapıyor demedim belki yaparlar dedim 1602881650
  13. A

PC temizliğinden sonra PC açılmıyor

qnq dönerken elektrik açığa çıkar fanları kalem gibi bişeyle tutman lazımdı çözümüde yok sanırım bi garantiyte ver
  14. A

PC temizliğinden sonra PC açılmıyor

aynen statik elektrik olmuş olabilir volkan abi uyarmıştı zamanında o kadar
  15. A

İşlemci boşta %70 kullanıyor

cmd komuta %temp% yaz ve ordaki herşeyi 1 ayda bir sil
Geri