alperenozen isimli üyenin son içerikleri

1. A

Assassin creed shadows türkçe yama

sadece giremeyen ben değilim herhalde türkçe yama ile
  2. A

Artık oyun işi boş geliyor

lol oynamaktan iyidir 1765666636 bu arada kazandırır.Sadece oyunlarla ilgi alanını genişletebilirsin mesela AC odyssey origins valhalla oynayarak mitolojilere ilgin artabilir bunun gibi örnek vardır elbette daha çok.
  3. A

🔥İndirim EA SPORTS FC™ 26 - 1040 TL - Epic Games

fifayı genelde oyuncu kariyer için oynuyorum ya da arkadaşım eve geldiğinde 1 2 el atıp takılmak için onun haricinde kulüp kariyeri fm26 dan devam ayrıca şu anlık epicden kingdom come deliverance 2 , AC Shadow Ve EA 26 yı 2560 TL ye kapattım başka öneriniz var ise alabilirim.
  4. A

Krampon tavsiye edebilir misiniz?

onu görmedim
  5. A

Krampon tavsiye edebilir misiniz?

https://www.adidas.com.tr/tr/predator-pro-fold-over-tongue-cim-saha-kramponu/JS4073.html?cm_mmc=AdieSEM_Feeds-_-GoogleProductAds-_-Ayakkabi-_-JS4073-0013&cm_mmca1=TR
  6. A

RTX 5070 mi RX 9070XT mi

hocam onun kararını sen vermen gerek şu belki değip değmeyeceğine karar vermene yardımcı olur.
  7. A

RTX 5070 mi RX 9070XT mi

biri giriş seviye biri orta seviye watt değerleri sıcaklık değerleri fan çalışma dereceleri falan değişiyor fps olarak ta öyle uçuk bir fark almazsın
  8. A

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

sonuçları söyler misin bende arıyorum bu bütçelere
  9. A

7.5k oyuncu/ofis koltuğu önerisi

V4 Mü Future mı peki?
  10. A

Bilgisayarım MSI YAZISINDA KALDI?

bilgisayar da açılmadı 2-3 dk beklememe rağmen
  11. A

Bilgisayarım MSI YAZISINDA KALDI?

Merhaba öncelikle.Az önce bilgisayar şu aşamada takılı kaldı fanlar açıldı rgb de açıldı fakat klavye mouse falan gelmedi daha sonra kasadan güç tuşuna basılı tutup kapattım tekrardan açtım bilgisayar açıldı.Endişelenecek bir durum var mı?Yoksa arada olabiliyor mu
  12. A

Ekran Kartımda Problem Olabilir mi? Kısa Görüntü Kaybı Yaşıyorum

büyük ihtimalle sorun yoktur.Tabii diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsin.
Geri