Alperovf isimli üyenin son içerikleri

1. A

SSD - HDD sağlık durumu

2. A

2. El Ekran Kartı Önerisi

Bu sistem için 2. el , max 3-4 bin TL ye alabileceğim en iyi ekran kartı nedir arkadaşlar ( şuan üzerinde gt 730 var malesef ) İşlemci : i5 3570 RAM : 8 gb Kingston SSD 240 GB - HDD 500 GB Anakart : bakmayı bilmiyorum :) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. A

SSD - HDD sağlık durumu

Dostlar geçtiğimiz günlerde kötü bir ekran kartına geçtiğim için bilgisayarda bir yavaşlama olduğunu söylemiştim şuan ssd ve harddisk sağlık durumuna baktım ve ; SSD : %67 İYİ 24 derece yazıyor HDD : Sağlık durumu yazmıyor DİKKAT yazıyor 32 derece Bunlar ne anlam ifade ediyor ve daha iyi...
  4. A

Gt 730 - i5 3570 problem, moralim çok kötü lütfen yardımcı olun dostlar

evet hocam hatta az önce ddu indirip eski driver kalıntısı kalmısssa diye tekrar işlem yaptım
  5. A

anladım hocalar, belkide problem ekran kartında değildir başka bir parçadadır keşke bir program olsa eksik olan şeyi veya hatalı olan şeyi söylese. eğer bana daha iyi bir bilgisayar lazım olsa gider daha iyi bir ekran kartı falan alırım ama lazım değil ben sadece bilgisayarın yaşadığı değişimin...
  6. A

Abi şöyle bir anım var , arkadaşla oyundaydık skyptan dedimki ben pc yi yeniden başlatıp geliyorum , bilgisayar o kadar hızlı açılıp skyptan tekrar aradımki 15 yıllık arkadaşım pc yi yeniden başlattıgıma inanmadı o kadar hızlıydı açılma süresi. dolandırma olayı olması imkansız çünkü 1998...
  7. A

ilk kez giriyorum hocam ancak şöyle bilgisayara yeni ekran kartı takılıp format atılmıştı pc yi alıp geldim daha bilgisayarın açılışından bilgisayarda bir gariplik oldugunu hissettim, çünkü eski ekran kartım varken bilgisayarın açılması skype a girmem arkadaşımı aramam falan bunlar 2-3 saniyede...
  8. A

fps drop oluyor kral in çık in çık in çık oluyor.
  9. A

5450-5550-5570 hocam bu 3 ihtimalden birisi zaten baska olamaz . googledan resimlere baktım 5450 değil geriye bu 2 si kalıyor. 1773011076 valla hocam bu olay geçen sene yaşanmıştı bilgisayarımdan memnun oldugumu söylemiştim o da bana o zaman bunu takalım madem memnunsun hem yanan ekran...
  10. A

2013 yılında bilgisayar almıştım ; ekran kartım radeon hd 5550 yada 5570 ti hangisi tam hatırlayamıyorum ancak bir hatamdan dolayı ekran kartım yandı. bilgisayarımdan eski olsada çok memnundum bana fazla fazla yetiyordu, 1-2 sn de pc açılırdı işlemlerimi hızlı hızlı yapardım donmazdı pubg cs go...
Geri