Konuyu açan @kyemre058 arkadaşa teşekkür ederim.
31.05 te Bostancı Vatan Mağazasından watch 6 40mm beyaz ve watch 7 44mm haki 2 saat aldım. Biri bana biri hanıma olacak şekilde.
Cihazların ekranı , kondisyonu temizdi. Alırken şarj aletleri yok demişlerdi ancak eve gelince watch 7 nin kutusundan...
Pc sadece oyun odaklı mı kullanılacak yoksa başka şeyler de yapılacak mı? 3D render vs gibi. Arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunur.
Ve evet minimum 5070ti Gpu daha mantıklı olur.
Ben risk alıp 2 hafta önce Msi Mag z790 Tomahawk ddr4 outlet anakart aldım. Soket tamiri yapılmış ve 1 yıl 1 gün yani 366 gün garantili verdiklerini yazmışlardı. Geldikten 1-2 gün sonra h610 anakartımdan geçiş yaptım. Kutu içi sanki sıfır ürün gibiydi. Wifi antenlerinden M2 vidalarına, hatta M2...
Dahili depolamayı swap etmeyi bilemiyorum. telefonlar da var bu sistem.
LLM için 16gb lık ram yeterli. ona uygun modelle çalışıyorsun ki zaten ai agent kurma işlemleri için alıyor insanlar. 7/24 çalışan ve oldukça az enerji tüketen bir cihazdan bahsediyoruz. ağa bağladıktan sonra telegram...
Ultra 5 manyıklıymış bu fiyat skalasında. Yeni soket gelip gelmemesi tartışılırken eski lga1700 soket geçmek biraz anlamsız. Ben de sistem güncellemek istiyorum ama soket değişirse yine diye bekliyorum 😔
Kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum. Geçen hafta Blackshark v3 x aldım. Kullanmadığım da eşim dongle'la telefonuna bağlayıp müzik dinliyor ve telefonda konuşuyor. Mikrofon kalitesini çok beğenmiştik ve eşim pembe olsun diye ısrar edince Trendyol satıcısından barracuda yı aldık. Görseller...