Normal bir telefon kullanıcısıysan değmez. Ben İphone’nun stabilitesine ve uzun ömürlü olmasından dolayı olumlu bakıyorum o konuda hayatta üzmez ama Android kadar da sana hareket alanı sağlamaz. Tam bir normal bir telefon kullanıcısına hitap ediyor açıkçası.
İlk çıktığından beri İphone 8 Plus kullanıyorum. Bundan öncede note 5 ve S4 kullandım. Note 5 amiral gemisi S4’te aynı şekilde amiral gemisiydi ama 8 Plus’a geçtikten sonra dünya varmış dedirtti açıkçası şimdi tabikide üzerinden seneler geçti teknoloji değişti Android telefonlarda çağ atladı...
Dinamik ada var 15’te görünüş olarak daha albenili. Diğer özellik olarak aralarında pek fark yok işlemci noktasında 16e üstün normal bir kullanıcıysan aralarında işlemci farkını farketmezsin bile. İphone 15’te çift kamera varken 16e’de tek kamera var kamera konusunda baya kırpılmış bir model...
Cloud 3 wireless bu iş için biçilmiş kaftan al geç. Cloud 2 kullandım mikrofonu kötüydü ama ses noktasında mükemmeldi Cloud Alpha S aldım valla cloud 2’yi aramadım desem yalan olur. Cloud 3 hem mikrofonu iyi hem ses noktasında üst düzey.