268 tl hediye param var bunu nasıl değerlendirebilirim böyle aksiyon açık dünya veya rekabetci oyun varsa önerinde satın alayım boş yere gitmesin süresi bakiyenin beyler
arkadaşlar bu gamepad içerisinden usb alıcısı çıkıyor mu? yoksa bilgisayar için sadece bluetooth bağlantısı mı gerekli bazılarının içinden kendi usb aparatıo çıkıyor mesela direk o şekilde bağlanıyor bunda da öyle bir şey var mı?
600 serisinin hala driverını çözemedim yapabilen var mı ses ayarlarını felan bir de bu power tuşun yanında ki tuş ne işe yarıyor basınca ses geliyorda çözemedim
Turtle Beach 600P GEN2 Kulaklık aldık çoğu kişi gibi, fakat bu kulaklığın sitesinde ki driverlarını güncellediğimiz zaman uygulama açılınca ''Playstation'' güncellemesi yapıyor sadece ve kulaklığın ses bass ve tiz ayarlarını asla yapamıyorum veya % kaç şarj kaldığını göremiyorum uygulama asla...
evet dediğini yaptım tekrar çalışıyor fakat benim anlamadığım bu kulaklığın hangi driverını indireceğiz peki işte
1746450203
kanka indirdiğin yazılımın linkini atar mısın biz farklı indirdik ses felan gitti baya
Arkadaşlar kulaklık geldi, az önce test ettim gayet doygun bir sesi var henüz uygulamasını bulamadım bunun driverlarını uygulamalarını nerden bulabileceğim bilen varsa atabilir mi?
kendim için almıyorum ya kuzenin doğum günü fps oyunları çok oynuyor hani uygunada geldi aldım da fps oyunlarında iyi performans verir mi ona takıntılıyım biraz kardo