Alpi isimli üyenin son içerikleri

1. A

Çözüldü✓ PSU KAYNAKLI SORUN MU YAŞIYORUM?

Hocam pc kapanıp tekrar açtıktan sonra bildirimlere bakar mısın? wattman hatası olabilir
  2. A

30-35k arası laptop arıyorum

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a15-fa507nur-lp006-6gb-rtx4050-140w-ryzen-7-7435hs-16gb-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-p-838733188?merchantId=118442 Hocam lenovoda battery drain hp victuslarda ekran bi de hall sensörü sıkıntı çıkarıyor.
  3. A

RX 570 4gb sistem önerisi

yok hocam ilerde rtx geçmek istiyorum, cs falan oynucam 1 ay sonra üniye gitmem gerekiyor.
  4. A

RX 570 4gb sistem önerisi

Merhaba beyler elimde rx 570 4 gb var ileriye dönük nasıl bir sistem önerirsiniz? Ekran kartı seneye değişecek büyük ihtimalle,bütçe max 15k. Bi de şu an darboğaz vs. yapmazsa mutlu olurum
  5. A

Tıp mı Diş mi yazılmalı?

sağolun hocam geri dönüşünüz için
  6. A

Tıp mı Diş mi yazılmalı?

sağolun hocam yorumunuz için (yazılım benlik değil maalesef :) )
  7. A

Tıp mı Diş mi yazılmalı?

az çok var hocam bütçe ama tıpın da garanti olması cezbediyor işte
  8. A

Tıp mı Diş mi yazılmalı?

Sa beyler 24k sıralama ile gazi diş mi herhangi bir tıp mı?(gönlüm dişden yana ama malum işsizlik sorunu var)
  9. A

Seneye üniversite sınavına gireceğim ama...

aynısını ben de yaşadım hatta kararı martta falan verdim
  10. A

Seneye üniversite sınavına gireceğim ama...

Bro şu an çalış.Bu sene girmiş biri olarak seneye sınavdan sonra uzunca süren olacak
  11. A

Just Cause 4 yanıt vermiyor hatası

hocam minimumu sağlıyor ama
  12. A

i5 3300 8 gb ram rx 570 1718281389 ama ramler farklı kasa eski olduğu aynısını bulamadım ondan olabilir mi sebep?
  13. A

Arkadaşlar epicten aldım,oyuna giriyorum 2-3 dk sonra hata veriyor.Ekran kartı RX 570 driverler güncel,oyun dosyalarını kontrol ettirdim.
  14. A

instagram hesabıma giremiyorum

İnstagram hesabım mynete bağlı dediğim gibi instagram doğrulama kodu istedi ama mynete giremediğim için kodu açamıyorum
  15. A

instagram hesabıma giremiyorum

merhabalar bu gün arkadaşımın telefonundan instaya giriş yaptım sonra eve gelince kendi telefonundan açtım mailden doğrulama kodu istedi ancak söyle bir sıkıntı var mynet artık kapatılmış herhalde maile giriş yapamıyorum var mıdır bunun çaresi
Geri