Güncelleme
Bugün sabah kendi imkanlarım ile Game Garaj pazarlama birimine ulaştım. Durumu anlattım. Sağolsunlar aynı üründen hepsiburada sistemine eklediler. Daha sonrasında Hepsiburada müşteri hizmetlerine aradaki farkın kupon olarak tanımlanmasını rica ettim. Sabahtan itibaren 3 kere durumu...
Hepsiburada üzerinden 28.11.2025 tarihinde saat 13:20’de 4841369109 sipariş numarası ile Garajonline satıcısından kampanyalı Game Garaj Elite s14 ürünü için 57.999 TL tutarında sipariş verdim. Teslimat aşamasında, evde olmayacağım için Hepsiburada uygulaması üzerinden herhangi bir uyarı almadan...
Selamlar. Bende aşağıdaki sistemi almıştım fakat buradaki yorumlardan sonra biraz tedirgin oldum. PC toplama konusunda bilgim çok yok. Bu fiyata bu marka bileşenler alınmaz mı ?
Game Garaj Elite S14
57799 Tl / 10 taksit
Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X
Anakart: Biostar B650MT...
Selamlar,
Dün gece paylaşılan GameGaraj S18 sistemi almak sizce mantıklı mı ?
Hali hazırda Macbook M1 Air kullanıyorum ve MAC Setup sistemi yaptım. Yanına da oyun amaçlı bir Windows sistemi kurmayı planlıyorum. Genellikle CS oynayacağım. İlerde de GTA6. oynamayı planlıyorum...
Selamlar,
Benim de bütçe maksimum 50K. Hazırda Mac Setup sistemim var. Ayrıca Windows sistemim olması için hazır veya toplama olacak şekilde bir kasa arayışı içerisindeyim. Windows ile genelde CS2 oynamayı planlıyorum. 5-6 yıl boyunca sıkıntısız şekilde çalışacak ve minimum performans kaybı...