bujiler meme yapmış hocam. bir kağıdı al bol bol katla kalınlaşsın altına koy o köşenin, kartta da sıkıntı yok için rahat olsun benim asus tuf 3070'de de aynı sorunu yaşıyorum
rs200 ile 500km tecrübem var a ehliyete yazıldım
nk650 verdiler ağır bir motor devasa koruma demirleri takmışlar motor 220kg derse girdim ders alanı otopark gibi alanın yarısı doluydu engelden kaçma ve ani fren çalışamadım, 8 çizme %50 %50 bazen oluyor, ama u yapamıyorum motor yeni rodajda...
hocam kalınca süreç nasıl ilerliyor bir sonraki sınav ücreti ne kadar oluyor 2.5k diye duymustum ve meb sanırım kaldığımız için ders almayı zorunlu tutuyormuş bir de ders ücreti ile toplam 4-5k yı buluyor diyorlar doğru mudur
bence 4.5-5kya b650 al geç ama attığın modellerdeki gibi 9k bütçeye çıkıyorsan aynı fiyata b850 daha iyi.
b850 ye de 9k vereceksen 11-12 bandında x870ler var
şahsen https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-r-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,520840753.html bunu tercih ederdim bütçem...
şu anda akakçeden bakıyorum b850 fiyatları ile b650 fiyatları kafa kafaya hatta msi b850 sizin ilana koyduğunuz msi b650 den daha ucuza aynı seri ''gaming plus wifi''
''Vatan kampanyası ile ilk başvuru ödülü sanırım birleşiyor. Vatandan alışveriş yapacaklar 40 bin üzeri 10 bin parafpara kazanabilir.
Kampanya 1-2 gün sonra tanımlanabiliyor.''
Vatantan 40k harcama yapıp 10k alabiliyor muyuz, yapabilen oldu mu ve gerçekten parafpara nerelerde geçiyor, nakite...
hocam nvidia kayıt ''anında yeniden oynatma'' vs kapatıp dener misin fps testini
ayrıca nvida oyunu optimize edip ayarlarını değiştiriyor olabilir yıllar önce aynı sorunu bunları kurcalayarak çözmüştüm
Adana içi elden alabilirseniz 35 e bırakırım eğer başka şehirdeyseniz 35+ kargo parası olur. Motosiklet ekipmanı alacağım o yüzden hızlıca satmak istiyorum.
Sistem tertemizdir, çalışmayan / sorunu olan tek bir parça yoktur. 2023 Nisan faturalıdır. İlk sahibiyim.
2 sene şehir dışında üniversite okuduğum için neredeyse hiç kullanılmadı. Sıfır ayarında, sessiz ve serin çalışır.
Tüm parçaların kutu + fatura, bazılarının garantileri mevcuttur.
Sistem...