Alpmantly isimli üyenin son içerikleri

1. Alpmantly

7800x3D Sıcaklık değerleri

Bir bakayım bilgisayar başına geçtiğimde daha sonra yapılan işlemlerle beraber değerleri paylaşacağım belki başka birininde yararına olur
  2. Alpmantly

Tamamdır mutlaka ekleyeceğim akşam
  3. Alpmantly

PBO değerlerini herhangi bir kaynaktan alıp kopyalamak mı daha mantıklı olur yoksa net değerleri veren bir kaynak öneriniz var mı?
  4. Alpmantly

Bu durumu hwinfo da yakaladım galiba uygulamanın adını unuttum bilgisayar başında değilim ama akşam konuya ekleyeyim
  5. Alpmantly

Hayır yük altında değil herhangi bir oyun yada uygulama açık değilken 1769085756 tamamdır tavsiyenizi dikkate alacağım 1769085905 Fanlar stabil sıvı soğutucuyu kendim alıp montajını gerçekleştirdim koruyucu unutma durumum olmadı sadece bu dediğim anlarda tamamen full hıza çıkıp iniyor ve cpu...
  6. Alpmantly

Merhabalar 5070+7800x3d işlemci ile beraber kullandığım bir sistemim var işlemciyi sıvı soğutucu olarak artic liquid freezer 360 ile kullanılıyorum, lakin bazen gözüme çarpıyor sistem boş dururken sıcaklık değerlerinin fazla oynadığını fark ettim ortalama 48-55 derecelerde oluyor çoğu zaman, ama...
  7. Alpmantly

70K hazır sistem önerisi

Merhabalar hem iş hemde oyun için bir sistem arıyorum bütçem 70K maksimum 5K daha koyabilirim zorlarsak çok fazla hazır sistem olduğu için kararsız kalmak durumundayım uzun vadeli 3-4 sene kullanabileceğim bir sistem arıyorum işlemci tercihim AMD den yana tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
  8. Alpmantly

2500-3500 TL MANYETİK KLAVYE ÖNERİSİ

2500-3500 TL bütçem var şuanda kullandığım klavye biraz kötü durumda o yüzden yeni bir tane almak istiyorum bu bütçelerde belki 4000 bandında klavye önerisi için yardımcı olur musunuz? Deneyimi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirm
  9. Alpmantly

Arctis Nova 7 Wireless-Razer Blackshark V2 Pro?

bugün siparişini geçtim ilerde kullanım ile alakalı detaylarını burda veya başka bir konu altında paylaşırım teşekkür ederim bilgi verdiğin için
  10. Alpmantly

bak bunu bilmiyordum benim HB üzerinden bulduğum ürün bu model numaraları farklı bu 2020 olan mı? https://www.hepsiburada.com/razer-blackshark-v2-pro-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-03220100-r3m1-p-HBCV00001BNNFH?magaza=Pandora%20Ticaret 1712822839 Nova 7 için ise baktığım ürün bu ayrı olarak...
  11. Alpmantly

Sıfırı bulunmuyor sanırım olsaydı bir bakardım
  12. Alpmantly

Merhabalar İyi bayramlar, şuan aktif olarak G435 kullanıyorum ve memnun değilim açıkcası ve gerçekten düzgün bir ürün alıp uzun bir süre kullanmak kararındayım. ama tercih konusunda kafam karaşık aşırı derecede hakim değilim birileri kullanan vs görüş bildirirse sevinirim bana yardımcı olmak için.
  13. Alpmantly

Legion R25İ-30 MPRT Açamıyorum

Freesync vs kapatmama rağmen yine de Mprt değerini açamıyorum 0.5 ms olarak bir hata yapıyor muyum farkında değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  14. Alpmantly

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Rica etsem biri bana monitör üzerinde ki ayarları nasıl yapmam gerektiğini söyleyebilir mi genel olarak herşeyden memnunum ama renk ayarlarını yapamıyorum mesela şuan warm da kalıyor oda bir sarılık veriyor rahatsız ediyor optimal ve renk doğruluğu için ayarları söyleyebilir misiniz?
  15. Alpmantly

Alınır Mı ? (Rog Strix Scope Tkl)

Ürünü hepsiburada üzerinden hemen al sonra öde şeklinde almayı düşünüyorum ama ilerde wireless modeli eklenir mi diye de düşünüyorum bir yandan özellik açısından bir farkı yok sanırım ama görüş ve değerlendirmeler için teşekkür ederim
Geri