alppotter isimli üyenin son içerikleri

1. alppotter

eFootball 2024 PC-PS Farkı

Merhaba. Hani PlayStation'da kariyer modu, ayni cihaz üzerinden 1v1 atma ozelligi falan var ya, o özellikler pcde de var mi? iki kol baglayip oyle oynyaabilir miyim? yani pc ile ps versiyonu ayni mi? teşekkürler.
  2. alppotter

Tarmak SE 500 Ayakkabı İyi Midir?

Aşağıdaki ayakkabıyı iyice araştırdım, bir de size danışayım dedim. Çoğunlukla outdoor basketbol oynayacağım bu yüzden dayanıklı ve uygun bir ayakkabı arıyordum bunu buldum. Özellikle dayanıklılık açısından iyi olduğunu öğrendim. Ayakkabıyı kullanan var mı? İyi midir, alınır mı? Profesyonel...
  3. alppotter

Tarmak Resist 500 Top

Daha çok dışarıda oynamak için basketbol topu bakıyordum şu topu buldum: Tarmak Resist 500 Genellikle dışarıda oynayacağım için bt500 gripleri almayi düşünmüyorum disarida oynamak icin o kadar kalietli bir top alinir mi emin degilim. Bu topta da cocuk falan yaziyordu ondan biraz kafam karisti...
  4. alppotter

Outdoor-Indoor Basketbol ayakkabısı

Teşekkür ederim, ben precision konusu acmistim outdoor icin cok dayanikli degil denmisti, ondan bir daha sorayim dedim
  5. alppotter

Outdoor-Indoor Basketbol ayakkabısı

Merhaba Hem outdoor hem de indoor oynamak için bir ayakkabi ariyorum. Nike,adidas,puma,under armour,tarmak bu markalar olur. Fiyatı maximum 2.5k olsun. Dayanıklı olsun. Şu pozisyoj icin kotu su pozisyon icin iyi diye ayirmaniza gerek yok zaten profesyonel oynamiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. alppotter

2000 TL altı basketbol ayakkabısı

Merhaba numarası var mıdır bilmiyorum ama Nike Precision 6 düşünülebilir
  7. alppotter

Nike Precision 6 İyi Midir?

Teşekkürler, hem indoor hem de outdoorda kullanabilecegim dayanikli ve fiyati buralarda olan ayakkabi onerebilir misin acaba? tarmak se500 vardi bir tane sanırım yanlis hatirlamiyosam ona outdoor icin iyi diyolardi ne dersiniz?
  8. alppotter

Dışarıda hemen yıpranır mı diyorsun
  9. alppotter

basket oynamak için kullanacağım
  10. alppotter

Basketbol ayakkabısı arıyordum bu ayakkabıya denk geldim. Özellikleri de iyi gibi. Sizce nasıl? Sportivede 1800 civari bir seydi linkini koyarim. Alınır mı? Dışarıda da giyilir mi? Teşekkürler. Bu fiyatlarda başka bir öneriniz varsa alabilirim...
Geri