alprclkts isimli üyenin son içerikleri

1. A

Windows 11 kuramiyorum

BIOS'tan Secure Boot özelliğini açıp denediniz mi ?
  2. A

Yardım Telefonla konuşurken internet çekmemesi

İphone'larda hücreselin içinde ses ve veri bölümünde ama android tarafında tam nerede bilmiyorum. Ayrıca operatörünüzün sitesindeki ayarlarda volte kapalıyısa onda da açmanız gerekebilir.
  3. A

Yardım Telefonla konuşurken internet çekmemesi

Telefonun ayarlarında VoLTE açık mı ? değilse açıp tekrar dener misiniz ?
  4. A

Pc Yavaş Hissettiriyor

güç planına girip cihazı yüksek performans moduna al. Gelişmiş güç seçeneklerinde işlemcinin pilde ve prizde çalışacağı performans aralığını en yükseğe çekip dene. Bunları yaparken coretemp programını kurup işlemci çekirdeğinin kaç mhz hızında çalıştığını kontrol edebilirsin.
  5. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

modemi köprü moda alıp modemden ethernet girişinde kablo alıp alacağınız modemin wan girişine girmeniz gerekiyor. Diğer türlü bağlarsanız access point modunda çalışacaktır.
  6. A

Bütün oyunlar bütün gamepadler ile oynanılır mı ?

ps3 dualshock kollarım ile şuana kadar oynayamadığım bir oyun olmadı. hem kablolu hemde kablosuz olarak bütün oyunları 4 kola kadar destekli şekilde oynayabiliyoruz arkadaşlarla
  7. A

Canon LBP6030B Mono Laser Yazıcı + 1 Toner Crg 725 4699 TL

Bu modelden bende de mevcuttu , bir sıkıntısı daha var , eğer yazıcıyı modemin usb portuna bağlayıp modem üzerinden paylaştırmak isterseniz malesef bu yazıcı onu desteklemiyor. İllaki bir bilgisayardan paylaştırmanız gerekiyor.
  8. A

Openwrt Destekli Router Önerisi

hocam sizin için en mantıklı olanı Mi router 4a gigabit edition. Fiyat performans olarak aralarında en iyi cihaz bu
  9. A

Yardım DSL Kablosu bir modemi calıstırıyor digerini calıstırmıyor

Hocam aldığınız modemin dsl portunu kontrol ettiniz mi ? içindeki tellerde eksik olabilir veya tellerin karta bağlı olduğu lehimlerde sorun olabilir.
  10. A

Çözüldü✓ Kablonet Youtube sorunum

dün akşam da aynı sorunu yaşadım , bazen yapmadığı da oluyor ama genel olarak hep aynı , paketten olacağını düşünmüyorum ya
  11. A

Çok teşekkürler hocam , genel olarak bir problem var o zaman , çokta kurcalamaya gerek yok yani :)
  12. A

evet hocam , telefonlarda da aynı problem mevcut , tarayıcı değiştirdim , adblock eklentilerini kaldırdım ama nafile.
  13. A

Yaklaşık 1.5 senedir Kablonet kullanıyorum , modemim infinity 401 , bridge moda alıp openwrt kurulu mi 4a router ile internete çıkıyorum , yaklaşık 1 aydır youtube tarafında bir problemim var , youtube u açarken hiçbir problem yokken , herhangi bir shorts veya video açtığımda çoğu zaman geç...
Geri