Alprecikra isimli üyenin son içerikleri

1. A

Amazondan KC3000 Aldım Sahte Çıkar Mı?

Amazondan kc3000 1tb sipariş verdim. Piyasa fiyatından biraz daha ucuzdu ama sonra youtubeda gezinirken mesut çeviğin sahte ssd videosuna denk geldim. Satıcı ve gönderici amazon.com.tr olarak gözüküküyor. Sizce sahte çıkar mı, siparişi iptal edip biraz daha pahalıya sadece pc parçası satan...
  2. A

Yardım hp victus 7n9v3ea ram+ssd yükseltme önerisi? +Meraklısına 3 aylık deneyimlerim.

Öncelikle iyi forumlar dilerim. Birkaç aydır HP Victus 15 i5-13500h 4050 kullanıyorum. Laptoptan oldukça memnunum ama 16 gb ram ve 500 gb ssd bana yetmeyecek gibi duruyor. Bütçe zorlamayacak fiyat performans 32 gb ram ve 1tb ssd önerisi olan var mıdır? Bir de güzel bir termal macun? Bu arada...
  3. A

Selamlar, ACER NİTRO 16 R5 7535hs bu fiyata alınır mı başka öneriniz var mı?

26000-28000 bütçeyle güncel oyunları oynatabilecek bir laptop arıyorum bu nasıldır, başka öneriniz varsa nelerdir?
  4. A

Windows 11 oyun yakalama sistem gereksinimleri karşılanmıyor

İyi günler herkese, kullandığım sistem İ3-10100f RX6500XT 16GB ram geri kalanını pek bilmiyorum. Şimdi ben windowsun kendi ekran kaydı sistemini kullanarak oyun oyunarken ekran kaydı almak istiyorum fakat Maalesef sisteminiz yakalama için gereksinimleri karşılayamıyor diyor (Ekran kartının...
  5. A

LG LAPTOP WİNDOWS 10 FORMAT ATARKEN PC BOZULDU

Başka deneyeceğim pc yok
  6. A

LG LAPTOP WİNDOWS 10 FORMAT ATARKEN PC BOZULDU

Laptopum aşırı yavaşlamıştı ben de format atmak istedim. İnternetten rehberleri okudum usb ye windows 10'u attım sonra formata başladım. Diskleri biçimlendirdim windows kurma menüsünde sonra windows kuruldu yeniden başladı ve sürekli bip bip bip ötmeye başladı. Yarım saate yakın bekledim...
Geri