Alprn53 isimli üyenin son içerikleri

1. A

A3 2021/23 35 Tfsi Alınır mı

Hocam ilan linki , https://shbd.io/s/AGAXpeGR 1787688117 Evet hocam golfü de düşündüm fakat a3 dışarıdan biraz daha al benisi var olarak duruyor benim için ayrıca ikiside Vag grubu olduğundan yaşanacak çoğu arızanın da aynı olduğunu duydum
  2. A

A3 2021/23 35 Tfsi Alınır mı

Selam arkadaşlar, a3 35 tfsi 2021 veya 23 model audi almak istiyorum fakat çevremden duyduğum kadarıyla bu araçta fazlaca arıza çıkıyormuş. Bilen kullanan varmı uzun süreli, durduk yere arıza çıkarıyor mu gerçekten ? 2021/23 dememin sebebi bu aracın bir eski kasası da var ekranı içeriden çıkan o...
  3. A

İşlemci tavsiyesi ve uyumu

Bu dedikleriniz i3 için dimi? İ5 tavsiye etmiyorsunuz ozaman
  4. A

Beyaz kulaklık tavsiye

Her biri için 3 K max 1751984115 Hocam kablosuz olursa daha iyi olur kablolu olunca çok dolanıyor
  5. A

İ3 14100 mü yoksa i5 mi, ben direkt i3 den i5 e geçmek istiyorum 3 serisi geride kaldı artık
  6. A

Beyaz kulaklık tavsiye

Teşekkürler hocam, klavye ve mouse olarak bir tavsiyen varmı?
  7. A

Beyaz kulaklık tavsiye

Dostlar merhaba, beyaz bir setup dizmeyi planlıyorum. Klavye, kulaklık, mouse. Hepsine en fazla 3 bin verebilirim teker teker. Veya 1k aşağı-yukarı. Kullandığınız mikrofonu güzel olan ve wireless bir kulaklık arıyorum şuanda . Bütçe 3k diye illa 3k lık kulaklık olmasına gerek yokdaha ucuza da...
  8. A

bende h610m H anakart var ve ona hangi işlemciler uyuyor bilmiyorum bende güncel olarak i3-12100f var ve onu güncellemek istiyorum herhangi bir sıkıntısı yok ama i3 yani sonuç olarak. Yani hem anakartıma uygun hemde f/p bir işlemci arıyorum dostlar Mac bütçe 5 bin
  9. A

Kulaklık önerisi 1000-2000

Valla çok kısa kesicem yeni kulaklık almam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var bayadır takip etmiyorum piyasayı, 1000- 2000 arası bir kulaklık önerebilir misiniz? mikrofonlu sevgiler saygılar dostlar
  10. A

Yardım Ram Alcam Fakat Siteyi Bilmiyorum

Tamam Arkadaşlar Teşekkürler Ramler Belli Alacağım https://www.teknobiyotik.com/kingston-16gb-2x8gb-fury-3200mhz-cl16-ddr4-best-black-ram-kf432c16bbk2-16.html?ref=akakce&v=1.10.1
  11. A

Yardım Ram Alcam Fakat Siteyi Bilmiyorum

Merhabalar, Ram Almak İçin TeknoBiyotik sitesini Buldum, Guvenilirmi Acaba ?
  12. A

Yardım Acil Tavsiye Bu Ram Nasıl ?

Arkadaşlar Merhaba, Hemen Konuya Giriyorum. GoodRam 16GB(2x8)GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram Bu Ramler Nasıl Bilgisi Olan Varmı ? Fiyatı 950 TL
  13. A

İndirimli & F/P & Kaliteli SSD

Arkadaşlar Selam, İndirimde Görüşünüz 500GB Ssdler Varsa ( Kaliteli ) Atarsmısınız Teşekkürler...
  14. A

TeknoBiyotik Sitesinden Anakart Alacağım Güvenilir mi

Teşekkürler Arkadaşlar
  15. A

TeknoBiyotik Sitesinden Anakart Alacağım Güvenilir mi

Merhaba Dostlar, http://Teknobiyotik.com Sitesinden Bir H610m-h alacağım fakat site Güvenilir mi Pek Bir Bilgim Yok, Sitenin Güvenilirliği açısından Yardım Ederseniz Mutlu Olurum, iyi günler
Geri