Alprn53 isimli üyenin son içerikleri

1. A

İşlemci tavsiyesi ve uyumu

Bu dedikleriniz i3 için dimi? İ5 tavsiye etmiyorsunuz ozaman
  2. A

Beyaz kulaklık tavsiye

Her biri için 3 K max 1751984115 Hocam kablosuz olursa daha iyi olur kablolu olunca çok dolanıyor
  3. A

İ3 14100 mü yoksa i5 mi, ben direkt i3 den i5 e geçmek istiyorum 3 serisi geride kaldı artık
  4. A

Beyaz kulaklık tavsiye

Teşekkürler hocam, klavye ve mouse olarak bir tavsiyen varmı?
  5. A

Beyaz kulaklık tavsiye

Dostlar merhaba, beyaz bir setup dizmeyi planlıyorum. Klavye, kulaklık, mouse. Hepsine en fazla 3 bin verebilirim teker teker. Veya 1k aşağı-yukarı. Kullandığınız mikrofonu güzel olan ve wireless bir kulaklık arıyorum şuanda . Bütçe 3k diye illa 3k lık kulaklık olmasına gerek yokdaha ucuza da...
  6. A

bende h610m H anakart var ve ona hangi işlemciler uyuyor bilmiyorum bende güncel olarak i3-12100f var ve onu güncellemek istiyorum herhangi bir sıkıntısı yok ama i3 yani sonuç olarak. Yani hem anakartıma uygun hemde f/p bir işlemci arıyorum dostlar Mac bütçe 5 bin
  7. A

Kulaklık önerisi 1000-2000

Valla çok kısa kesicem yeni kulaklık almam gerekiyor fikrinize ihtiyacım var bayadır takip etmiyorum piyasayı, 1000- 2000 arası bir kulaklık önerebilir misiniz? mikrofonlu sevgiler saygılar dostlar
  8. A

Yardım Ram Alcam Fakat Siteyi Bilmiyorum

Tamam Arkadaşlar Teşekkürler Ramler Belli Alacağım https://www.teknobiyotik.com/kingston-16gb-2x8gb-fury-3200mhz-cl16-ddr4-best-black-ram-kf432c16bbk2-16.html?ref=akakce&v=1.10.1
  9. A

Yardım Ram Alcam Fakat Siteyi Bilmiyorum

Merhabalar, Ram Almak İçin TeknoBiyotik sitesini Buldum, Guvenilirmi Acaba ?
  10. A

Yardım Acil Tavsiye Bu Ram Nasıl ?

Arkadaşlar Merhaba, Hemen Konuya Giriyorum. GoodRam 16GB(2x8)GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram Bu Ramler Nasıl Bilgisi Olan Varmı ? Fiyatı 950 TL
  11. A

İndirimli & F/P & Kaliteli SSD

Arkadaşlar Selam, İndirimde Görüşünüz 500GB Ssdler Varsa ( Kaliteli ) Atarsmısınız Teşekkürler...
  12. A

TeknoBiyotik Sitesinden Anakart Alacağım Güvenilir mi

Teşekkürler Arkadaşlar
  13. A

TeknoBiyotik Sitesinden Anakart Alacağım Güvenilir mi

Merhaba Dostlar, http://Teknobiyotik.com Sitesinden Bir H610m-h alacağım fakat site Güvenilir mi Pek Bir Bilgim Yok, Sitenin Güvenilirliği açısından Yardım Ederseniz Mutlu Olurum, iyi günler
  14. A

Need For Speed Heat %95 İndirim!!

Görmedim valla kanka 😄😄
  15. A

Need For Speed Heat %95 İndirim!!

Arkadaşlar Merhaba, Need For Speed Steam'de 499 TL den Tam 25 TL ye düştü Bence Kaçırmayın Derim, Şimdiden İyi Oyunlar.
Geri