Hocam AMD ryzen 5 7600 7500f'ten bir tık dah iyi kutulu fiyatı daha uygun bakabilirsin ona hepsiburadada xpg caster 2x16 gb ram şuan 2700 civarı geri kalan...
Bios pilini sökebilirsin veyahut kasanın arkasında bios sıfırlama tuşu varsa o şekilde de yapabilirsin daha basit geçen gün benim başımada geldi ben bios...
Dediğim şeyi iki oku ve ya kendini geliştir okuma ve anlama konusunda giriş ve orta seviye işlemciler için dedim trifactın videosunu izlemişsin 1-2 sıvı...
Hocam çevremde 13 kullanan çok var fakat memnun değiller yavaştan donmaya başladı diye yorumlar aldım bende 13 düşünüyordum fakat bu yorumlardan sonra vazgeçtim
Hocam adamın dediği işlemci 22-23 bin TL'lik bir işlemci bu soğutucu giriş seviyesi ve orta seviye işlemciler için uygun eğer 9800x3d için kullanırsa...
Bios ayarlarını yaptım sonrasında yeniden başlattım pcyi siyah ekranda kaldı bende anakart pilini çıkarıp taktım sonrasında siyah ekran sorunu çözüldü fakat...
Bios Ayarı Yaptıktan sonra bende de ekran gelmedi anakart piljni söktüm şimdi inşallah olur bir daha olmaması için bios Ayarı yapmasam daha mı iyi olur...