alprnkoca99 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri Motor almalı mıyım ?

Çine bulaşma motoru aldıktan sonra acil satman gereken durum olsa uğraştırır ve 0 parasının yarısından bile aşağıda vermek zorundasın çünkü kolay kolay satılmayan motorlar onun yerine hint motor al ve bence Japon hariç motorlara nakit para bağlama çok uyguna motor düşürmediysen taksitle ns200 ve...
  2. A

Bursa İçi Arabaya Yazılım Yapıcak Mekan

2016 model 2.0 Caddy var yazılım ile 190 beygire çıkarmak istiyorum Bursa işçi nerde yaptırabilirim işçiliği kaliteli bir yer önerir misiniz
  3. A

Hyte Y70 için Soğutucu ve Fan Önerisi

Siyah modeli ve ya siyah kırmızı olan kasa modelini alıcam kaliteli soğutucu ve fan önerilerinize açığım soğutucu olarak Asus Rog Ryujin 360 Argb lcd düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa önerir mi bilgilendirirse sevinirim
  4. A

Asus ROG Ryujin III USB Sorunu Nasıl Çözülür?

360ı düşünüyorum kasa olarak hyte y70 touch anakart asus rog x870e
  5. A

Asus ROG Ryujin III USB Sorunu Nasıl Çözülür?

Çözebildiniz mi hocam bu sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum memnun musunuz
  6. A

87 Bin TL’ye Uygun Mu Kaldı

1772957720 Alıcı kişi al satçı sarı sitede ilana koydum 2 aydır ilanda teklifler geldi en iyi geldi 87 bin satmakla satmamak arasındayım tek tek satarakta uğraşmak istemiyorum
  7. A

87 Bin TL’ye Uygun Mu Kaldı

Bu sistemi bugün bir arkadaş gelip 87 bin TL'ye alıcak benden fiyat olarak uygun mu yoksa iyi mi yorumu olan varmı sanki canımdan can eksiliyor gibi hiç keyfim yerinde değil pc satılıyor diye Ekran Kartı : Inno3d Rtx 4070 Super İşlemci : Amd Ryzen 5 7600 Kasa : Fsp Cmt 318 850w 80+ Anakart : Asus...
  8. A

Sıkılıyorum...sıkılıyorum

Askerdeyim hala boşa yaşıyorum:)
  9. A

Renault Fluence icon aldık iyi midir?

Kaput ön panel değişen fluenceye o kadar verilmez
  10. A

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Aorus Elite İce Anakart 12.900₺!(Peşine 9 Taksit)

Gaming x’ini almayı düşünüyorum kasa olarak hyte y70 alıcam gen5 ssdim var crucial t700 bunlarla ıyumlu mu
  11. A

Sistem Ne Kadara İlana Koyulur

50kya sadece rami veririm :)
  12. A

Ram nekadara gider tahmini sarı sitede
  13. A

Evet dostum 2x32 gb ram 6000 mhz cl30 kutusundan dahi çıkmadı
  14. A

O şekilde daha mantıklı mı olur diyorsunuz