alpshuayi51 isimli üyenin son içerikleri

1. alpshuayi51

Yardım FC 25 KART AÇABİLİR MİYİM?

Merhaba öncelikle cahilliğimi maruz görün xbox gamepasste fc 25 varmış indirdim ve hayatımda ilk defa kendi fifam oldu bende ultımate team giriyim dedimde anlamadığım şey var herkes şuan fc 26 da ve tüm kartlar orda ya ben fc 25 e gelen haftanın ayın oyuncusu kartlarını açma veya alma şansım...
  2. alpshuayi51

Fiyat Performans 1TB Ssd Önerisi

anakartımda bır yuva var dolu degul dıyorum kardesım sata kablosyula baglı dıyorum bu attıgmı gorseldekı yuva var mı dıye soruyorum
  3. alpshuayi51

evet kabloyla bağlı sanırım onun dısında anakarta direk örnek gorseldekı gıbı takılacak yer var diye biliyorum yanlıs mıdır?
  4. alpshuayi51

Merhaba benım anakartım gıgabyte b45- m-k da ben harddisk arıyorum uygun ve suan sıstemımde ssd takılı size sorum suan bir ssd daha takabilir miyim girişi falan uygun mu anakarta ve bana harddisk önerme sansınız var mıdır bütçem kısıtlı öğrenciyim yardımcı olur musunuz? (sorunuza cevap...
  5. alpshuayi51

UYGUN FİYATLI HARDDİSK ÖNERİSİ

Harddiskin yavaş olması sorun değil sadece depolayacağım yani ssd hızlı diye o kadar para veremem maalesef öğrenci adammım :(
  6. alpshuayi51

Anakartım bd450 m k gıgabyte nasıl gırısı uygunmudur ben bılmem ki? yardımcı olur musunuz?
  7. alpshuayi51

Bütçem max 4000 tl biliyorum çok az ama öğrenciyim hepsiburada gibi platformlara pek güvenemedim 500 veya 1 tb harddisk önerilerinizi bekliyorum.
  8. alpshuayi51

XboxPcAppCe Açılıp Hemen Kapanıyor

Görev yöneticisinde bu xbox çalışıyor gözüküyor görev çubuğundan xboxa giriş dediğim zaman 2. görseldeki pcappce uygulaması bir saniye çalışıyor kapanıyor hemen bende anlamadım nasıl çözebilirim silip kaldırdım ama nafile
  9. alpshuayi51

Xbox Uygulaması Açılmıyor

Çözümü yok mu peki? hiç
  10. alpshuayi51

temizledim maalesef 1776632288 olmuyor
  11. alpshuayi51

Bugün sinirden appdatada ne var ne yok sildim ve xbox açılmıyor böyle kalıyor ne yapabilrim kafayı yiyeceğim?
  12. alpshuayi51

UYGUN FİYATLI HDD/SSD ÖNERİSİ

nereden iletişime geçebiliriz hocam?
  13. alpshuayi51

UYGUN FİYATLI HDD/SSD ÖNERİSİ

1 tblık 2 tane hdd vardı biri baya önceden bozuldu diğeride bugün bozuldu tüm oyunlarım içindeydi zaten tak tak diye ses gelip duruyordu 0 sağlık 100 performans gözüküyordu bir bilgisayarcıya götürsem dosyaları kurtaramaz mı? Şimdi elimde 237 gblık ssd var onunda 27 gbı boş zaten hiçbir şekilde...
  14. alpshuayi51

KASADAN TAK TAK SES GELİYOR

Başka neyden olabilir?
  15. alpshuayi51

KASADAN TAK TAK SES GELİYOR

Ne yapabilirim peki ?
Geri