alpshuayi51 isimli üyenin son içerikleri

1. alpshuayi51

KASADAN TAK TAK SES GELİYOR

Başka neyden olabilir?
  2. alpshuayi51

Ne yapabilirim peki ?
  3. alpshuayi51

Videoda çekmeye çalıştım tak tak ses geliyor duruyor devam ediyor bazen çok uzun sürüyor bazen kısa psu fanini sokup baktım bişey yoktu nereden geliyor neden geliyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  4. alpshuayi51

Monitör alacağım için öneri

Nasıl yapacağım
  5. alpshuayi51

Hayırlı olsun güle güle kullan. 1770925064 Alakası yok bu arada freesync özelliği ile hiç sorun olmuyor.
  6. alpshuayi51

Geçenlerde Samsung G3 Odysey 24 İnç 180 hz almıştıım hepsiburadadan 4.600 TL'ye öneririm çok iyi
  7. alpshuayi51

Valorant'ta ani ping artışı ve ışınlanma sorunu nasıl giderilir?

Merhaba arkadaşlar, Valorant oynarken birden pingimde ani yükselmeler oluyor ve oyun içinde sanki saçma sapan yerlere ışınlanıyormuş gibi hissediyorum. Karşımdaki kişileri vurmakta zorlanıyorum ve bu gerçekten oynanabilirliği etkiliyor. İnternete telefondan Ethernet kablosu ile bağlıyorum, yani...
  8. alpshuayi51

Ram Kullanımı Gereğinden Fazla Gözüküyor

o ne demek hocam
  9. alpshuayi51

boştayken bu degerler ( o sıra rıot gamesı acıyordum) neden bu kadar az kullanılırken % oranı neden bu kdar yüksek.
  10. alpshuayi51

Eline emeğine sağlıl teşekkür ederim.
  11. alpshuayi51

Yüklediğim görsellerden de göreceğiniz üzere yaklaşık 4 gb a yakın ram kullanılmasıan rağmen %92si nasıl dolu olabiliyor anlamış değilim 16 gb rame sahibim neden böyle lütfen yardımcı olun?
  12. alpshuayi51

Bu Kadar Ram Kullanımı Normal Mi?

ram fiyatları şuan çok uçukta photoshop için o kadara gerek yok bence. 1770742663 Ne yapmam lazım tam olark çözme şansım var mı?
  13. alpshuayi51

Bu Kadar Ram Kullanımı Normal Mi?

Ben sürekli tasarım yapan birisiyim photoshop ara sıra acayip derecede kasıyor. Ram kullanımına baktığımda taş catlasın 4 gb ram kullanılsın görev yöneticisne baktığımızda ama %66 sı nasıl dolu olabilşiyor. 16 gb ramim var benim bu şuanki sste böyle photoshopta ttasarım yapmaya başladığım zaman...
  14. alpshuayi51

Yardım Assassin’s Creed Hangi Sırayla Oynamalıyım?

teşekkürler 1769624420 Eyvallah Hocam
Geri