Merhaba öncelikle cahilliğimi maruz görün xbox gamepasste fc 25 varmış indirdim ve hayatımda ilk defa kendi fifam oldu bende ultımate team giriyim dedimde anlamadığım şey var herkes şuan fc 26 da ve tüm kartlar orda ya ben fc 25 e gelen haftanın ayın oyuncusu kartlarını açma veya alma şansım...
Merhaba benım anakartım gıgabyte b45- m-k da ben harddisk arıyorum uygun ve suan sıstemımde ssd takılı size sorum suan bir ssd daha takabilir miyim girişi falan uygun mu anakarta ve bana harddisk önerme sansınız var mıdır bütçem kısıtlı öğrenciyim yardımcı olur musunuz? (sorunuza cevap...
Görev yöneticisinde bu xbox çalışıyor gözüküyor görev çubuğundan xboxa giriş dediğim zaman 2. görseldeki pcappce uygulaması bir saniye çalışıyor kapanıyor hemen bende anlamadım nasıl çözebilirim silip kaldırdım ama nafile
1 tblık 2 tane hdd vardı biri baya önceden bozuldu diğeride bugün bozuldu tüm oyunlarım içindeydi zaten tak tak diye ses gelip duruyordu 0 sağlık 100 performans gözüküyordu bir bilgisayarcıya götürsem dosyaları kurtaramaz mı? Şimdi elimde 237 gblık ssd var onunda 27 gbı boş zaten hiçbir şekilde...