Arkadaşlar kendimce bi sistem topladım ama oyunlarda 45 dk sonra kasmaya başlıyor oyunu kapatıp yeniden açtığımda tekrar 45-50 dk akıcı sonra kasmaya başlıyor ilk başta oyunda sorun vardır dedim ama 3 farklı oyunda da birebir aynı sorun bu neden kaynaklı olabilir
Sistem;
Sapphire RX 9070 XT...
Kargo bu şekilde geldi, içinde kağıt ve koruma kılıfı da yırtık gözüküyor sizce riske girmeden iade etmelimiyim açıp baksam bi sorun olsa iade değişim alırlar mı
edit: video çekerek açtım ekranda çizik vardı peçete ile iyice ovalayarak sildim çizik gitti şuan sorunsuz kullanıyorum çok ilginç...
Ya birader nasıl bi düşünceye sahipsin anlam veremiyorum adamlar yetiştirmediktrn sonra ne yapabilir akşam evine gitmeyip senin kargonu mu hazırlıycaklar mesai saati bittiği an iş te biter kargo da o zamana kadar kimin sistemi bittiyse kargolanır yani bunu anlamıycak ne var burda otur bekle...
Benim sistemde kargoya hazır kademesine gelmiş bugün verilmez ise yarın sokağa çıkma yasağı ve pazar araya girer bugün hazır olan sistemler kargoya verilir mi acaba bilgisi olan yazsın
Valla istersen günde 5 kere ara yine alacağın cevap aynı olur sırası gelen ürün montajlanıyor hiç acele etme sadece bekle başka işlerle oyalan zaman daha hızlı geçer 😊