alse isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Ben hp marka 2 tb ssd almıştım 3.5 sene önce üstünde kutusunda hatta satın aldığım Amazonda görsellerde 5 sene garanti yazıyordu.Ama bozulunca servis ve hp nin kendisi 2 yıl dedi Türkiye şartlarında ve garantiye sokmadılar.Kısacası nerde ne yazarsa yassın adamlar ne derse o oluyor.
  2. A

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Ürün orjinal olabilir fakat tamir görmüştür çip değişmiştir vs.. üstünde işlem olmuş olabilir.Ayrıca geçmiş fiyatlar şuan bizi ilgilendirmez şuan ortalama 30-33 arası satılıyor piyasada soğutuculu olarak.Birde satıcı uzun zamandır bu fiyatlara satıyor stok bittikçe yeniliyor yani ben paraya...
  3. A

Ben örnek verdim okadardır demedim anlaşılması açısından düz bir rakam verdim.Buradaki ana konu kaça malolması değil şuanki şartlarda bu fiyata soğutuculu olarak satarmısınız mesele bu.Bir bit yeniği varmıdır bu işde onu sorguluyorum.Tamirmi görmüş sahtemi kullanılmışmı vs...
  4. A

İşte bazılarınada böyle kullanılmış gelmesi kafamda soru işareti oluşturuyor.Hadi 33 bin civarlarında olan bir ürün olsun olsun 27-28 civarı olur 25 bile olmaz.Türkiye şartlarında Siz olsanız diyelim 10 bin tl ye malettiniz 17-18 hatta 20 bin tl ye satarmıydınız?
  5. A

Şimdi şeytanın avukatlığını yapasım geldi :D bu arada bende aldım kargoda ürün.Şimdi bu ürünün bu fiyatlara olması sanki Türkiye şartlarında mümkün değil hleki birde soğutuculu olaraktan.Normal şartlarda fiyatı 33 bin civarı.Bu ssd lerin tamir görmüş olma ihtimali nedir sizce kaldıki üstünü...
Geri