Merhaba
Windows 11 pro lisansı almak istiyorum ama kararsız kaldım. Jet Lisans dan baktım ürünlere
Sizce hangisini almak daha mantıklı olur pro, oem, retail arasında farkları nedir
Bir de bu site güvenilirmidir başka önerdiğiniz yer varmı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, format attıktan sonra Windows 11’de Microsoft Store üzerinden uygulama indirmeye çalışıyorum ancak “Bizim tarafımızda bir sorun oluştu. Biraz bekleyip tekrar deneyin.” uyarısını alıyorum. Ayrıca 0x80244022 hata kodu görünüyor. Çözümünü bilen var mı?
hocam DDU ile sildim yükledim yine aynı yani driver a giriyorum ama sonra driver içinde nereye basarsam çok aşırı geç tepki veriyor kapatmaya çalışırken bile baya bekletiyor
Fazeon F8 kasamın içinden gelen PSU’yu kullanıyorum. PSU’dan hem boşta, hem de yük altında cızırtı sesi geliyo. PC’ye herhangi bir zararı olur mu ne yapmam gerek?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Eskiden Güncelleme yerinde windows 11 e yükseltme yeri çıkıyordu ama windows 10 da kalmak istediğimden dolayı teklifleri kapattım. Ama şuanda win 11 e geçmek istediğimde yükseltmek için bişey gozukmuyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba eski PSU da cızırtı olduğundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum 2-3 bin arası güzel bir PSU önerebilir misiniz?.
Ekran kartı: Gigabayt RX7700Xt
İşlemci: 5 7600
Anakart: Gigabayt A620 MH