altay35 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Türk Telekom Magnet Modeme 2 cihaz bağlayınca internet gidiyor

Merhaba. Magnet sahibiyim. Telefondan girerken birkaç saat aralıklarla kopma oluyordu ama resetleyince düzeliyordu. Şimdi bilgisayar aldım. Telefon zaten magnete bağlı ama Bilgisayardan da bağlanınca internet tamamen gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  2. A

10-12k bütçe ile laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Bütçem maksimum 12k. Tavsiye edeceğiniz bi notebook var mı? Günlük kullanım için olacak
  3. A

30K'ya HP Victus 16-S0063NT Alınır Mı?

3k daha koymam zor hocam. 30u zor budum
  4. A

30K'ya HP Victus 16-S0063NT Alınır Mı?

bütçem 30k arkadaşlar. birkaç haftadır forumu takip ediyorum. victus 16-S0063NT modelinde karar kıldım. almadan önce sormak istedim, bu fiyata daha iyisi var mı sizce yoksa siparişi verip geçeyim mi?
  5. A

gaming laptop öneri 30k altı

hocam en iyisi bu değil mi sizce ? https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-pm-HBC000053UTPR?utm_source=display&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=dhproject&wt_ds=donanimhaber.dhproject
  6. A

20-30k gaming laptop

şöyle peşin fiyatına 9 taksit yapabilsem hemen alcam ama max 6 taksit bulabildim henüz.
  7. A

teşekkürler hocam. en uygun vade farklı taksidi bulursam alcam direkt 1704281996 ama pazaramadan başka bir yer de satmıyormuş
  8. A

hocam hangi modeldi o tam olarak link atabilir misiniz? victus'un çok modeli var kafam karıştı :)
  9. A

ben de bu bütçelerde laptop arıyorum. son olarak bi sıralama yapar mısınız hangisini alırdınız diye ? kafam karıştı biraz mesajları okurken
  10. A

ACİL 25-30K ARASI LAPTOP ÖNERİSİ

yeni konu açmak yerine konuyu güncelleyeyim. bahsedilen fiyat aralığında hangi laptopu önerirsiniz? oyun oynarım, office programlarını kullanacağım ve arada autocad kullanacağım. bu doğrultuda tavsiye verebilir misiniz?
Geri