Sese girebiliyorum, her şeye erişimim var fakat bu sorunu yaşıyorum. Birkaç saat önce düzelmişti sonra tekrar başladı. Neye göre olduğunu da anlamıyorum DNS değiştirsem bir fayda etmiyor ama neye bağlı olduğunu anlamadığım bir şekilde warplı 1.1.1.1 açınca ya sorunsuz açılıyor ya da böyle kalıyor.
Uyguna kablosuz olmadığı sürece tercihim kabloludur
Steel Series Arctis Nova 1 düşünüyorum fakat sizin daha f/p bir kulaklık öneriniz varsa görmek isterim
4060 ti çok göremedim ben etrafta bu fiyata daha çok 4060 var emin misiniz
1749765002
Ucuz değil diyorsanız birde bundan daha ucuzu olmalı internette bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Merhabalar, Gaming Gen sitesinde böyle bir sistem buldum ve gereğinden fazla ucuz olması bana garip geldi. Sizce neden böyle, bunu almak mantıklı mı ve bir sorun yaşar mıyım...
Arkadaşlar anlıyorum muhtemelen eski diyeceksiniz ama başka insanların videosuna baktım onlarınki de öyle Webos falan değil benimkine benzer modeller veya aynısı ama bein connect youtube netflix var bunda yok ya mi stick alacağım ama bunun yazılımının el vermediğinden emin olmak istiyorum...
Televizyon eski modelini yazdım gördüğünüz gibi. Bein sports var ama connect veya tod her neyse yok ekleniyordur herhalde ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen var mı?
ipad 10. Nesil yeni geldi pazartesi dersim olduğu için kargoyla uğraşmak istemiyorum uyguna kılıf ekran koruyucu bulabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Esenyurta yakın olursa daha iyi olur ama gitmeme değecekse uzağa da giderim