AltDnc isimli üyenin son içerikleri

1. AltDnc

Superonline Warp açarak dc girince mesajlar yüklenmiyor

Sese girebiliyorum, her şeye erişimim var fakat bu sorunu yaşıyorum. Birkaç saat önce düzelmişti sonra tekrar başladı. Neye göre olduğunu da anlamıyorum DNS değiştirsem bir fayda etmiyor ama neye bağlı olduğunu anlamadığım bir şekilde warplı 1.1.1.1 açınca ya sorunsuz açılıyor ya da böyle kalıyor.
  2. AltDnc

1000 - 1500 TL Arası Olabilecek En Kaliteli 5 KG Dambıl Önerisi

Metal ve zor paslanan bir şey bulabilirseniz çok kıyak olur sorum bu kadardı teşekkürler
  3. AltDnc

2-3k Arası Bütçeye Kulaklık Önerisi Gerekli

Uyguna kablosuz olmadığı sürece tercihim kabloludur Steel Series Arctis Nova 1 düşünüyorum fakat sizin daha f/p bir kulaklık öneriniz varsa görmek isterim
  4. AltDnc

Bu Klavyeden Daha İyisi Bulunur mu?

peki öyle yapayım teşekkürler
  5. AltDnc

Bu Klavyeden Daha İyisi Bulunur mu?

Merhaba bıraktığım linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum daha f/p olan bir klavye öneriniz varsa bekliyorum yoksa bunu alacağım...
  6. AltDnc

Bu Sistem İçin Bu Fiyat Normal mi? ( 4060 Ti + Ryzen 5 5600 )

Amd tercih etmiyorum ikinci el hiç tercih etmiyorum teşekkürler
  7. AltDnc

4060 ti çok göremedim ben etrafta bu fiyata daha çok 4060 var emin misiniz 1749765002 Ucuz değil diyorsanız birde bundan daha ucuzu olmalı internette bilginiz varsa paylaşır mısınız?
  8. AltDnc

Merhabalar, Gaming Gen sitesinde böyle bir sistem buldum ve gereğinden fazla ucuz olması bana garip geldi. Sizce neden böyle, bunu almak mantıklı mı ve bir sorun yaşar mıyım...
  9. AltDnc

Kodlama Bitmişti Ufak Bir Hata Çıktı Ne Olduğunu Bulamıyorum

Burada selfe gerek yok başka bir şey olmuş ama anlayamadım bir türlü ya
  10. AltDnc

LG Smart TV Uygulamalar YOK

Anladım belki de zorlamaya gerek yok mi sticki koyucaz geçicez 😄
  11. AltDnc

Hocam nasıl kuracağım peki bunu flaşa falan mı atmam lazım yazılımı yapmam gereken çok bir şey var mı
  12. AltDnc

Bu yazılım şart mı maçı televizyondan izlemek istiyorum tod üyeliğim var ama uygulama ekleme yok
  13. AltDnc

Arkadaşlar anlıyorum muhtemelen eski diyeceksiniz ama başka insanların videosuna baktım onlarınki de öyle Webos falan değil benimkine benzer modeller veya aynısı ama bein connect youtube netflix var bunda yok ya mi stick alacağım ama bunun yazılımının el vermediğinden emin olmak istiyorum...
  14. AltDnc

LG 42LM640S TOD NASIL YÜKLENİR?

Televizyon eski modelini yazdım gördüğünüz gibi. Bein sports var ama connect veya tod her neyse yok ekleniyordur herhalde ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bilen var mı?
  15. AltDnc

İstanbulda tablet aksesuarı satan yer

ipad 10. Nesil yeni geldi pazartesi dersim olduğu için kargoyla uğraşmak istemiyorum uyguna kılıf ekran koruyucu bulabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Esenyurta yakın olursa daha iyi olur ama gitmeme değecekse uzağa da giderim
Geri