jantlarım bbs fr i aracım ise seat leon fr mavi rengi jantlarım sürtmelerden dolayı boyatmayı düşünüyorum ama renk konusunda cok kararsızım renkler siyah / silver / füme arasında gidip geliyorum sizlerin fikrini almak istiyorum başka bi renk öneriniz varsa lütfen belirtin.
Zoko king modeli kasa aldım ama ekran kartını ve argb baglantılarını yaptım sorunsuzca ama anakartımdaki sıvı soğutmam ve ramlerim bağımsız yanıyor sanırım anakartı bağlamadım ama ne yapmam gerekiyor
Anakartım - Asus prime a620 M-K
WLmouse Beast X Max Wireless aldım yeni kulaklığım ise arctis 7 plus şuana kdr hiçbir sorunum yoktu ama süperlight 2 ile kullanıyordum wl mouse geçince kulaklık ve mouse aynı anda kullanınca sinyaller çakışıyor sanırım ve ikiside kesiliyor kulaklıkta sesler kesiliyor mouse da ise takılma oluyor...
https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-max
süperlight 2 den bu mouseye geçtim ama şöyle bi sorunum var 2 adet dongle va bu süperlightda birbirine takılıp kullanıla biliyordu bunda ise ikisinide mi takmalıyım yoksa sadece 8k olanı mı takıcam bir bilgisi olan var mı acaba
https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-magnezyum-mouse-fabulous-beasts-collection?variant=48236555272385
Bu mousedan almak istiyorum ama stokda yok malesf ikinci el satan varsa siyah ve mavi renklerine alıcıyım sahibinden üzerinden vs alabilirim bursa içindeyse gelip alırım
Bunlar...
valorant ve fps oyunları oynuyorum mouse pad alıcam ama ne almalıyım aklımda 2 tane var şuan ama neye göre almalıyım veya öneriniz var mı
valorant 0.2 sens 1600dpi
mouse: superlight 2...
Bende almak istiyorum ama sora v2 ile superlight 2 arasında kaldım hangisini almalıyım veya önerdiğin bi mouse var mıdır şuan superlight 1 kullanıyorum
Bir sene önce aldım kulaklıgımı cok memnundum ama bugun işten eve geldim evdem cıkmadan önce sarj ettim kulaklığı ve evden cıkarken sarja bırakıp gittim ve kulaklık kapalıydı eve geldigimde yeşil ışık sabit yanıyordu kulaklıgı acmaya calıstıgımda ise hiçbir tepki vermedi ve hala aynı şekil...