adım emre
Dil: ana dil hewalce ama türkçeyi hallederiz sıkıntı yoq
aktif oldugum saat: köyde yasıyoruk bazen sut sagma ıslerı oluıyor /esek /ınek onun harıcınde aktıfımdır tesekkur
7000 TL civarında bütçem var, aslında bütçe tam belli değil işimi görecek en f/p laptopu almak istiyorum. Sadece surf için kullanılacak max word'e girilicek. Görüntüye önem veriyorum, şık bir şey olursa güzel olur. 7000'den aşağıya yada biraz daha yukarı önerebilirsiniz. Teşekkürler.
Çubuklu yapıda ve tasarımı güzel olması, şarj ve mikrofon önceliğim. Bütçem 300 TL iyi bir şey derseniz biraz daha çıkabilirim. Lazım mı bilmiyorum ama kullanılacak telefon İphone. @Evil Belief
Corsair spec delta CV550 Outlet ürün cashback ve kuponla beraber 630 TL'ye geliyor. Kablo kanalları kauçuk ve malzeme kalitesi güzel çevik 3fanla geliyor. Fakat outlet. MSI 100M + VX plus 690 TL ikisi de sıfır görünüşü daha çok hoşuma gidiyor ve hava akışı spec deltaya göre daha iyi. çok...
1ms GTG tepkimeye sahip yanit sureleri mukemmel rekabetçi oyunlar icinuygun renk gsmutlari da mukemm dizi film hikayeli oyunlar icinde. Hem goruntu guzel hem tepkimesi daha iyi hem de tasarimi ayrica pivot da var. daha ne isteyebilirsin ki