Sadece agv de sanırım orjinal agv kullanılmış eğer gerçekten orjinal agv ise aynı fiyata karbon görünümlü daha mantıklı geldi bence
1752738317
acaba orda kullandıkları gerçek agv mi yoksa replika agv için replika agv mi kullandılar
Instagram'da sıkça görüyorum aşırı güzel kasklar var acaba onların hepsi orijinal mi mesela AGV'nin bir karbon kaskı var normalde 100k ama orada 10k ama açıklamaya AGV k1s kullanılıyor diyor gerçekten AGV mi yoksa başka bir kask filan kullanılmış mıdır diğer kasklardada bu geçerli midir acaba...
Bu sene üniversite sınavına gireceğim full TYT çalıştım AYT çalışmadım ve AYT'den pek umudum olmadığı için mantıklı bir şekilde sallamayı planlıyorum acaba AYT puanı TYT puanını ve sıralamasını etkiler mi yardımcı olursanız sevinirim.
Tvden bağlantıyı kesince zaten otomatik kendi ayarlarına doner 1080p 144hz bende bağlantıyı kesitkten sonra kapattım
1733649464
Aslında bir sorun yok bağlantıyı düzgün yaptım ama tv deki o yeşil kare tuhafıma gitti
1733649509
Ben bir kez daha baglamaya çalışsam en son ayarladım çözünürlüktemi...
Laptopu TV'ye bağlayıp oyun oynamak istiyorum ama bir şeyden korkuyorum bundan 1 sene önce bağlamıştım ve çözünürlük ayarı yapmıştım sonra duzeltemedim ve öyle kaldı ve sonra bağlantıyı kestim akşam TV açıkken ekranda bir tane yeşil kare çıktı sonra birden kayboldu ve bir daha çıkmadı acaba o...