Eski anarkartimi satacaktım (a320m-h)satmadan önce denemek için parçaları eski anakarta monte ettim pc açılmadı.
Yeni anakartima(a320msh2) parçaları tekrar monte edip power a bastığımda hiçbir şekilde pc açılmadı fanlar dahil pc de tık yok ses sorun sizce nedir ?
Sistemim;
A320msh2 anakart
X4...
Beyler Ryzen3 1200 ve Gtx970 ekran kartımla Csgo ortalama 150-160 fps alırken işlemciyi değişip x4 950 takıtğımda 40-60fps arası almaya başladım bu kadar düşmesi çok anormal değil mi ? Radeon Vega 3 grafik kartının bile 90-110 fps aldığı yerde ben neden 40-60 arası alıyorum sizce sorun nedir ?
Dün amd x4 950 işlemcim ulaştı elime pc taktım stok fanı ile değilde ryzen wraith fan ile monte ettim termal macunu hafif bir katman sürdüm lakin işlemci boşta 70 derece sizce sorun nedir ?
Konuyu 2. Kere açıyorum kusuruma bakmayın.
Kasa içi fanlar dönüyor (işlemci,psu,ekran kartı,kasa fanı)
Anakart arızalı olabilir yanıtı almıştım anakart değiştim sorun devam ediyor
Ramları çıkar tak yaptım bir şey değişmedi bios pili çıkarıp takıp taktım çözülmedi.
Yardım edin kafayı yemek...
İnternette dolaşırken pc durduk yere kitlendi hiçbir tepki alamayınca power tuşundan kapatıp açtım, açtıktan sonra bu sefer monitöre hiçbir şekilde görüntü gelmiyor sorun ne olabilir ?