Alturan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Samsung eğitim indirimi ile A36 alınır mı?

Eğitim indirimi ile aldığınızda Buds FE 499 TL kampanyası vardı ancak dün bitti bu kampanya. Bunun dışında bildiğim kadarıyla hediye vs. yok.
  2. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/kingston-xs1000-sxs1000r-1000g-1tb-usb-3-2-gen-2-kirmizi-tasinabilir-ssd-fiyati-74001/ Alınır mı, bilgisi olan var mı ?
  3. A

İnceleme ❌Asus Laptop Dertlerim...

Maalesef ben de bir takım sıkıntılar yaşadım. 2023 Ekim ayında aldığım Rog Strix G16 cihazımda aldıktan 1 sene sonra ekranda yeşil çizgiler oluştu. Garanti kapsamında SMS servisine gönderdim. Lcd paneli değiştirdiler, bir de fanlarda ses şikayetim vardı gpu fanını değiştirdiler. Ancak hem fan...
  4. A

ASUS Rog Strix G16 BIOS Eski Sürümü Nasıl Yüklerim ?

Benim cihazda ki sorun bios ile alakalı çıkmadı. Servise gönderdim ekranda problem varmış panel değişti. Bios 331 sürümü ile alakalı dediğiniz gibi problemler ben de yok şimdilik. Umarım sorununuz çözülür.
  5. A

Bakalım artık hocam, teşekkür ederim cevaplarınız için size de.
  6. A

Maalesef, denedim hepsini ama işe yaramadı.
  7. A

Resimlerde ekranın sol tarafında olan yeşil çizgiler. Sabit değiller, mesela tamamen siyah ekran da hiç çıkmıyor. Ekrana bağlı olarak farklı konumlarda beliriyor. Dün sürekli değildi mesela bazen ekran temizdi bir süre sonra yeşil çizgiler beliriyordu.
  8. A

BIOS 331 e güncelledikten sonra ekranda yeşil nokta/çizgiler belirmeye başladı. O yüzden 330 a döndürerek bir kontrol etmek istedim. Çünkü daha önce yoktu böyle bir şey, güncelledikten sonra meydana geldi. Ancak geri yükleme işleminde dosyayı oku dediğimde "selected file is not a proper bios"...
  9. A

Merhaba, ASUS Rog Strix G16 G614JV cihazımda dün MyAsus üzerinden BIOS (331) güncellemesi yaptım. Ancak cihazda bazı hatalar meydana gelmeye başladı. Bu yüzden BIOS’ u eski sürümüne döndürmek istiyorum. ASUS un sitesinden usb ye yükleyerek yapmayı denedim fakat “selected file is not a proper...
  10. A

50000 TL Laptop Önerisi

Güzel cihazlar aslında alternatif diğer modeller aklıma yatmazsa bir kez daha şansımı denemeyi düşünüyorum.
  11. A

50000 TL Laptop Önerisi

Merhaba, Maksimum 50 000 TL civarında laptop arıyorum. Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum. Oyun önceliğim yok, çok oyun oynayan birisi değilim. Asus Rog Strix G16 G614JV RTX 4060 modelini almıştım 1 hafta önce ancak cihazda ssd tarafında cızırdama, ekranda ışık sızması ve üst kapakta...
Geri