Alucards isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kablosuz Mekanik Klavye Tavsiyesi

Attack shark hiç fena durmuyor gerçekten 2.4ghz bağlantıda bir problem yaşatır mı acaba ?
  2. A

Kablosuz Mekanik Klavye Tavsiyesi

Kafamda 3 tane seçenek var aralarında kaldım farklı alternatiflerle de açığım. 1) Aula F75 Mekanik Rgb Klavye (2599tl) 2) Aula F87 RGB TKL V4 Linear Switch (2250tl) 3) AKKO Monsgeek Fun60 (1799tl iyzico ile düşüyor fiyatı) Fiyatından dolayı AKKO marka olan klavyeye daha yatkınım üzerine birde...
  3. A

GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB GDDR6 Ekran Kartı ile İki Ekran Sorunu

Ekran kartı sürücünüzü bir önceki sürümü kullanarak yeniden kurmayı deneyin belki driver kaynaklıdır donanımsal bir problem yok gibi. 1742147888 Yabancı forumlarda biraz baktım benzer durumlara. Bu problemi yaşayanlar genel olarak Driver kaynaklı veya monitörlere giden elektriğin dengeli...
  4. A

Psu da gayet yeterli. Adrenalin yazılımının bir önceki sürümünü indirerek test etmeyi denediniz mi?
  5. A

Psu kaynaklı olabilir mi? Yüke girince belki de korumaya alıyordur. Kaç wattlık bir psu kullanıyorsunuz?
  6. A

LAPTOP ISINMA SORUNU

laptopta normaldir hocam rtx 2060 i7 10750h işlemcili laptobum var benzer değerler alıyorum
  7. A

Yardım Ryzen 5 7500 F İçin kule tipi soğutma önerisi

evet ramlerine doğru bakması lazım fanların. Ve evet işlemcin bu yüzden daha çok ısınıyordur
  8. A

Yardım Ryzen 5 7500 F İçin kule tipi soğutma önerisi

düşmeme ihtimali yok 1721763765 hocam egzoz fanına bakar şekilde koymuşsun sıcak hava dışarıya kasanın arkasından atılıyor. Şuanda soğutucun sıcak havayı işlemciye veriyor ve kasandaki sıcak hava dışarı yeterince iyi atılmıyor. soğutucu bu fotoğrafa göre sağ tarafa bakacak olursa işlevini daha...
  9. A

Çözüldü✓ 7800xt için en stabil driver hangisi ?

7800xt ve 7500f bir sistemim var fakat oyunlara girerken donuyor ve sesler gidiyor. En stabil adrenalin sürücüsü hangisi ?
Geri