Alınır hocam HDMI 2.1 var PS5 destekler yenileme hızı da Yenileme Hızı (Gerçek)100/120/144 Hz olarak görünmekte fiyat konusunda ama daha uyguna var isterseniz internetten bi bakmanızı tavsiye ederim.
Bütçe 50k zorlarsak 55k olur :)
1709140442
Ya şu an da önerdiğin monitörün aynısının oled olmayan versiyonunu kullanıyorum iş ve medya için güzel ancak safi oyun ve dizi/film için can sıkıcı sürekli ortada olan bir görsel yanlar hep dediğin gibi black bar oluyor can sıkıcı bi durum çok güzel...
Merhaba,
Aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım Oled kullanmak istiyorum ama hangisini seçeyim bilemedim. Konsol ve pc de oyun oynuyorum. Eskisi kadar FPS tarzı oyunlar oynamıyorum genel olarak hikayeli oyunlar ve bir de dizi film izlemeyi de çok seviyorum. Bunlar göz önüne alınınca siz olasınız...
THH başvursan da bunu yapmışlarsa kesin o sözleşmenin içinde fiyatı değiştirme ile ilgili kaçak bir madde vardır. Bu ara da Türknette zam yaptı ama 1GB internet veriyor adamlar 75 MB internete bu fiyatlar çok saçma
İşte beni de etkileyen durum o hani bakınca çok daha güçlüler ama performans olarak çok farkta yok gibi şuan piyasadaki tüm oyunları 4K'da full ayarlarda oynuyorum hiç sorun yaşamadım yaşarmıyım sonraki dönemde diye düşünerek DDR5 düşünmüştüm.