aLushaw isimli üyenin son içerikleri

1. A

Discord Nitro Ödemesi

iptal ettim dostlar yapacak bir şey yokmuş :(
  2. A

Discord Nitro Ödemesi

Peki, desteğe ulaşsam ve durumu anlatsam aboneliği iptal ederler mi? Tek yolu kart ise vay halime.
  3. A

Discord Nitro Ödemesi

Nasıl yani direkt papara kartımı mı iptal edeyim ?
  4. A

Discord Nitro Ödemesi

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda hesaplarımın kayıtlı olduğu flaş belleği kaybettim. E-posta hesabım, discord hesabım filan gitti. Discord hesabımda 3 ay nitro aboneliğim vardı epic gamesten ve 1 aydan az süre kaldı yenilenmesine. 10 dolar para çekecek. Discord hesabıma ve gmail hesabıma erişim...
  5. A

Alınabilecek En Ucuz Direksiyon Seti Önerisi

900 derece istiyorsan birinci olarak bunu; https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pxn-v9-professional-gaming-racing-wheel-direksiyon-ps4-ps3-pc_pdp_719704590 , eğer bütçen varsa g29+shifter almanı öneririm ikisi 3600-3700tl ye denk geliyor g29 setinin. Ayrıca 2. el korkunuz yoksa...
  6. A

CS:GO ve diğer oyunlarımı oynarken kasamdan fazla ses geliyor.

Bir buçuk sene filan oldu bilgisayarı alalı, devam ediyordur garantisi diye düşünüyorum ama yine de bir bakayım garantisi var mı yok mu.
  7. A

CS:GO ve diğer oyunlarımı oynarken kasamdan fazla ses geliyor.

Merhaba, öncelikle bilgisayar özelliklerim; RX560 4GB, R5 1600, 400W PSU, 8GB RAM. Dün her zamanki gibi CS:GO topluluk sunucusunda oyun oynuyordum ve birden kasadan fazla ses gelmeye başladı, sanki uçak kalkışa geçiyormuş gibi bir ses vardı. Fanlara baktım ve fanlardan fazla ses geliyordu...
Geri