Alyx isimli üyenin son içerikleri

1. A

TEMU Alışverişleri Geri Döndü!!!

Bizim verdiğimiz siparişleri TEMU toplu olarak birleştirip kendisi ithalatını yapacal ve dağıtımını o şekilde gerçekleştirecek. Umarım üst limiti de güncellerler daha iyi ürünler alabiliriz.
  2. A

Çözüldü✓ AisaHorse fanlar iyi midir ? (çözüldü fakat yazabilirsiniz)

https://wraithesports.com/products/asiahorse-cosmiq-120mm-kasa-fani?variant=49869437305025 Buradan alabilirsin sorun olmaz. Ben zamanında 150 euro gümrük limiti varken amazon avrupadan almıştım. Wraith resmi satıcı sanırım 2 yıl garanti de veriyor.
  3. A

İşcep / Maximum Mobil Samsung Resmi Sitesinde Monitörlerde %10 İndirim Kuponu

https://www.samsung.com/tr/offer/monitor-isbank-offers/ Bu sayfada baya bi aşağıda. G8 Oled 4k 32". Normal fiyatı 46.999 lira indirimli 42.299 liraya geliyor. Peşin 4 taksit oluyor en fazla
  4. A

G8 4k oled alıcaz biz 42 bine geliyor indirimle
  5. A

Kart bilgilerini girince indirim uyguluyor şimdi öyle yaptım oldu
  6. A

Kupon kodunu girince 0 TL indirim oluyor sorun mu var sitede
  7. A

🥹Ram fiyatları yarıdan daha aşağı düşebilir mi?

Ddr4 bellek fiyatı bunlar. Ddr5 için olsaydı sert düşüş yaşanabilirdi
  8. A

🔥İndirim 1000 PARÇA PUZZLELAR TEK FİYAT 110 TL

Hiç broşür kovalamadım her gittiğimde 2 3 tane buluyorum şu sıralar ama almıyorum. En son aldıklarım bunlar 1769463150 Fiyat etiketini bile almışım nasıl aldıysam artık 1769463303 Dün şoka gittiğimde hala vardı diğer marketleri bilemem var mı yok mu. Broşüre çıkıyor mu bilmiyorum. Markete...
  9. A

🔥İndirim 1000 PARÇA PUZZLELAR TEK FİYAT 110 TL

Arada bir 3 harfli marketlere 79 liraya geliyor 1000 parça puzzle. Bu fiyata da 1500 parça olanlardan geliyor. Şu an evde 3 tane 1000 2 tane 1500 parça var yapmaya üşeniyorum. Geçen sene 5 tane 1000 1 tane 3000 parça bitirdim bir süre sonra her yeri puzzle parçası olarak görmeye başladım
  10. A

Ram fiyatları nereye doğru gidiyor?

Fiyatlar bu sene gördüğün gibi kalır belki biraz daha artar ama çinli firmalar **CXMT ve YMTC** dram çip üretimine başlayacaklar. Tahmini 2027 gibi piyasa düzelir gibi duruyor. Bazı firmalar da zaten yeni fabrikalar kurmaya başladılar talepleri karşılayabilmek için.
  11. A

Max 40 k hepsiburada sistem önerisi

Çok pahalı ya da ben yeni oluşan piyasadan bihaberim
  12. A

Figür düşüp duruyodu ya 1 gün durdu kaldırdım sonra, görüntü olarak çok hoş hava katıyordu ama. Size de böyle bir sistem dizmek nasip olur umarım. Ben sistemi topadıktan 1 at sonra sattım parasıyla Japonyaya gittim aldığım en iyi karardı.
  13. A

Fanların canlı görüntüsü bu şekilde
  14. A

Evet tekli paket de alsanız 3lü paket de alsanız her fan için kablo çıkıyor içerisinden. 3lü paketten bile 3 tane bağlantı kablosu çıkıyor ama 1 tanesini kullanıyorsunuz tabi. Ek olarak sıvı soğutmada kullanabilmeniz için de radyatöre bağlanan vidalardan da var içerisinde. Kutu içeriği dopdolu.
  15. A

Cosmiq kullandım cidden sessiz ve güzel performanslı fan. Kablosuz olması da ayrı bi güzellik zaten. 1769021164 3lü set yurt dışı fiyatına geliyor neredeyse. 2 yıl da garantili. Bence o fiyata alınabilecek en iyi fanlardan biri
Geri