Alyx isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim EspressoLab'de geçerli ücretsiz kahve! | Türk Telekom

direkt şubeyi bedava verseler almam
  2. A

6900XT furmark değerleri nasıl?

Biraz sıcak çalışıyor
  3. A

Limbo vs İnside hangisi daha iyi

ikisi de çok güzel oyunlar ben olsam ikisini de alır oynarım limboyu severek oynayıp bitirdim inside da çok güzel oyundu. Bunları oynadıktan sonra istersen gris de bakabilirsin müzikleri on numara oyun.
  4. A

Teşhir anakart alinir mi

mağazadan mı ikinci el mi
  5. A

🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

Büyük firmalar için temsilci ayarlamak çok zor olmasa gerek. Asıl küçük çaplı firmalar (epomaker gibi) onların temsilci göndermesi çok zor. Onu geçtim daha birçok böyle firma var. Her şeyin önünü kapatmaya çalışıyorlar çok sinir bozucu. Tonlarca vergi aldıkları yetmezmiş gibi daha çok nasıl...
  6. A

Boykottan dolayı ya da yurtiçi yandaş firmaların satışlarının azalmasından dolayı olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan firmalardan değil de olması gereken fiyattan hatta daha ucuza %60 gibi kallavi bir vergi ödedikten sonra bile daha ucuza ürün alabiliyor...
  7. A

temuda 2000 lira kredim vardı hepsi çöp oldu ben böyle işe tüküreyim
  8. A

🔥İndirim 1000 Parça Puzzle 79,50 TL A101

10 tane a101 gezdim bulamadım zoe marka 1000 parça olanını 75 liraya şoktan aldım a101de bulamayanlar şoka da bakabilir
  9. A

🔥İndirim 1000 Parça Puzzle 79,50 TL A101

Bugün bayramdan dolayı kapalı marketler umarim yarın gittiğimde bulurum
  10. A

🔥İndirim TURKCELLLİLERE BAYRAMA ÖZEL 6GB

Al o 1gb interneti dür bük
  11. A

Öneri 4k Oled Gaming Monitör Öneri

40 bin bütçede 32" 4k oled olan tek monitör bu https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g8-ls32dg802suxuf-32-0-03-ms-4k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,761923163.html
  12. A

İphone Yurtdışı Telefon alınır mı??

Bütçe sıkıntın varsa tabii ki yurt dışı cihaz kullanmanı öneririm 80 bin kimine göre çok büyük para. Yurt dışı hiç türkiyede hat takılmamışsa her bir sim için 4 ay hakkın var. Sim1 4 ay sim2 4 ay toplam 8 ay açık şekilde kullanabilirsin. Eğer yurtdışında tanıdığın varsa onlara aldırman daha...
  13. A

🔥İndirim Jumbum Bayram İndirimleri

Yabancı forumlarda incelemesine denk gelmiştim malzeme kalitesi olsun görünüşü olsun çok güzel. Hala almaya niyetliyim ama 7600 liraya çok daha iyi kasalar alınabiliyor. Normal fiyatı 100 dolar ama malum tr şartları sağolsun 200 doların üstünde satılıyor burada. Yurt dışına gidersem alır gelirim...
  14. A

🔥İndirim Jumbum Bayram İndirimleri

Keske josnbo/jonsplus kasalar da indirime girseymiş. Pembe beyaz olanı almayı çok istiyorum ama her geçen gün daha da pahalanıyor
  15. A

Oneplus 13 mü s25+ mı daha iyi?

Gittiği yere kadar kullanmak için alacaksan op al güncelleme almasa bile uzun yıllar kullanılır malzeme kalitesi olsum donanım olsun gayet üst seviye şu an. 4 sene önce çıkan 9 pro bile şu an taş gibi telefon. 13 al keyfine bak
Top Bottom