ikisi de çok güzel oyunlar ben olsam ikisini de alır oynarım limboyu severek oynayıp bitirdim inside da çok güzel oyundu. Bunları oynadıktan sonra istersen gris de bakabilirsin müzikleri on numara oyun.
Büyük firmalar için temsilci ayarlamak çok zor olmasa gerek. Asıl küçük çaplı firmalar (epomaker gibi) onların temsilci göndermesi çok zor. Onu geçtim daha birçok böyle firma var. Her şeyin önünü kapatmaya çalışıyorlar çok sinir bozucu. Tonlarca vergi aldıkları yetmezmiş gibi daha çok nasıl...
Boykottan dolayı ya da yurtiçi yandaş firmaların satışlarının azalmasından dolayı olmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan firmalardan değil de olması gereken fiyattan hatta daha ucuza %60 gibi kallavi bir vergi ödedikten sonra bile daha ucuza ürün alabiliyor...
40 bin bütçede 32" 4k oled olan tek monitör bu
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g8-ls32dg802suxuf-32-0-03-ms-4k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,761923163.html
Bütçe sıkıntın varsa tabii ki yurt dışı cihaz kullanmanı öneririm 80 bin kimine göre çok büyük para. Yurt dışı hiç türkiyede hat takılmamışsa her bir sim için 4 ay hakkın var. Sim1 4 ay sim2 4 ay toplam 8 ay açık şekilde kullanabilirsin. Eğer yurtdışında tanıdığın varsa onlara aldırman daha...
Yabancı forumlarda incelemesine denk gelmiştim malzeme kalitesi olsun görünüşü olsun çok güzel. Hala almaya niyetliyim ama 7600 liraya çok daha iyi kasalar alınabiliyor. Normal fiyatı 100 dolar ama malum tr şartları sağolsun 200 doların üstünde satılıyor burada. Yurt dışına gidersem alır gelirim...
Gittiği yere kadar kullanmak için alacaksan op al güncelleme almasa bile uzun yıllar kullanılır malzeme kalitesi olsum donanım olsun gayet üst seviye şu an. 4 sene önce çıkan 9 pro bile şu an taş gibi telefon. 13 al keyfine bak