Bak şimdi öyle bi anlatıcam ki sen dahil herkes anlayacak.
Şimdi 2 tane aynı model çift simli telefonun var. Pasaportuna yasal olarak kaydettirirken 2 tane imei veriyosun ya cihaz çift simli olduğu için işte o 2 imei ayrı ayrı iki cihazınkilerden veriyosun.
Atıyorum 1. telefondan sim1 imei...
Ya msi iyisin hoşsun da en ucuz monitör 48.499₺ kanka. O parayı monitöre veren oyunun parasini da her türlü verir. Biz ucuza güzel ürün kovalıyoruz sen en ucuzu neredeyse 2 asgari ücret fiyattan monitör satmaya çalışıyosun. Arada bi tane de 108000 lira olan monitör vardı onu hiç saymıyorum.
Bir şey sormak istiyorum acaba bu ürünle web tarayıcı olarak google chrome vs kullanılabiliyor mu? Tcl google tv var ama webden dizi/film izlemek istediğimde hiçbir siteden video oynatamıyorum. Video açmak imkansız. Sadece uygulamalarda izleyebiliyosun (netflix, prime video vs.)
Hem low profil hem mekanik hem %100 boy hem de kablosuz olan klavye var mı? Çok sey istedim biliyorum ama bir arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum. %100 boy harici kullanamıyor. Değişebilecek tek seçenek kablolu olabilir.
Fiyatlar her zaman şişik maalesef. Buradan almak yerine arada bi sırbistana falan 3 bin liraya gidiş dönüş uçak bileti oluyo. Gitmeden amazondan sipariş verip gidinxe kargoyu teslim alıp 3 gün sırbıstanı bile gezer gelirsin. Ekstradan 2-3 bin civarı cebinden çıkar ama tek taşla iki kuş.
Güzel fırsat alınır
Bu sitede iyi güzel hoş ürünler satıyolar ama pahalı ya. Bazı ürünlerde tekel oldukları için absürt fiyatlar koyuyolar. Trde olmayan ürünü 2 bazen de 3 katı fiyatına satıyolar. Perakende satış fiyatı amerikada 89 dolar avrupada 80 euro olan bi ürün var bazen indirime girip...