İmha dedikleri şey zaten ya arka kapıdan çıkarılıp satılacak ya da ön kapıdan çıkarıp başka mağazalarla anlaşılacak satılacak. Oyuncak olmayan siparişimin beyannamesinde oyuncak ibaresi geçiyor diye çektikleri muameleyi keşke başka şeylerde de yaşansa.
Sinotrans'a mail attım diyip diyip aynı şeyi diyolar. Neymiş beyannamede toy olarak işaretlenmiş ürün varmış. Kismı serbest bırakma talebi için de mail attım önceki cevabı kopyala yapıştır yapmışlar. Acaba Türkçe anlamıyolar mı diye ingilizce mail attım yine kopyala yapıştır cevap verdiler...
Ya içinde oyuncağa dair ne var da aldılar anlamıyorum ki kediler için kutu almıştım onu mu oyuncak saydı cidden anlam veremiyorum. 18inde sipariş veriyorum 2 gün sonra kural geliyor bundan ben de etkileniyorum ne saçma iş ya
Az önce böyle bir sms geldi. Temudan sipariş takibine baktığımda son hareket olarak Customs - Not Released yazıyor. Şimdi tam olarak ne anlamam gerekiyor? Siparişimde ilgili ürünlerin hiçbiri yok. Oyuncak, deri ürün vs sipariş vermedim. Aldığım ürünler hala temuda listeleniyor ve aynı ürünlerle...
Piyasa ne yazık ki durgun. Temiz kartlar satılmıyor şu aralar. Piyasada temiz kart yok diye ölmüş kartları da yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar. Yaklaşık 5 ay önce garantili 12gb 3080 ekran kartını 13 bine aldık. O zamanlar asus rog bile 14e pahalıydı 13e almaya çalışıyolardı. Şimdi rog 3070...