Alyx isimli üyenin son içerikleri

1. A

BTK’dan Yeni Yıl Sürprizi (IMEI Kayıt Hakkında)

Bak şimdi öyle bi anlatıcam ki sen dahil herkes anlayacak. Şimdi 2 tane aynı model çift simli telefonun var. Pasaportuna yasal olarak kaydettirirken 2 tane imei veriyosun ya cihaz çift simli olduğu için işte o 2 imei ayrı ayrı iki cihazınkilerden veriyosun. Atıyorum 1. telefondan sim1 imei...
  2. A

🔥İndirim Nike %50 indirimli ürünler

Şortlar 600-750 lira... bu paralar bu ürünlere verilmez. Fırsat falan görmüyorum ben
  3. A

Seçili MSI Monitörlerden Satın Alanlara Resident Evil Requiem Oyun Kodu Hediye!

Ya msi iyisin hoşsun da en ucuz monitör 48.499₺ kanka. O parayı monitöre veren oyunun parasini da her türlü verir. Biz ucuza güzel ürün kovalıyoruz sen en ucuzu neredeyse 2 asgari ücret fiyattan monitör satmaya çalışıyosun. Arada bi tane de 108000 lira olan monitör vardı onu hiç saymıyorum.
  4. A

Shein indirimli ürünler

Bir şey sormak istiyorum acaba bu ürünle web tarayıcı olarak google chrome vs kullanılabiliyor mu? Tcl google tv var ama webden dizi/film izlemek istediğimde hiçbir siteden video oynatamıyorum. Video açmak imkansız. Sadece uygulamalarda izleyebiliyosun (netflix, prime video vs.)
  5. A

Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

Bulabildiğin en soğuk suyu iç. Ürünü almadan parayı vermemeyi ne zaman akıl edeceksiniz acaba.
  6. A

🔥İndirim Chilkey ND75 Low Profile Mekanik Klavye 4,376 TL

Hem low profil hem mekanik hem %100 boy hem de kablosuz olan klavye var mı? Çok sey istedim biliyorum ama bir arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum. %100 boy harici kullanamıyor. Değişebilecek tek seçenek kablolu olabilir.
  7. A

🔥İndirim Motherboard RGB Kablo Kılıfı 610,59TL X8-X24

24 pin ve 8 pin diye yazıyor hocam. 2li set
  8. A

🔥İndirim Motherboard RGB Kablo Kılıfı 610,59TL X8-X24

https://amzn.eu/d/cn1OGbC 2li set 880 liraya geliyor. Sizin attığınız pahalı. Temudan 2li seti kasım indirimlerinde 700e almıştım
  9. A

PC için 2700TL Gamepad Önerisi

Easysmx x20 en iyi tercihlerden birisi.
  10. A

Ddr5 ram alacağım aynı marka olmak zorunda mı

Sağ ayağına nike sok ayağına adidas ayakkabı giyer misin? Aynı marka model ve aynı değerlerde olursa sorun yaşamazsın öbür türlüsü sıkıntı
  11. A

🔥İndirim Amazon DeFacto Depo Temizliği

Beden kılavuzuna bak. Sana olan tişörtünün boylarıyla karşılaştırırsın
  12. A

2.5K Red switch klavye önerisi %100

https://amzn.eu/d/aMWBuhF Seni böyle bir şey paklar
  13. A

❌İndirim Bitti! Kutu Hasarlı(OUTLET)- Arctic Liquid Freezer II 420 Sıvı Soğutucu - 2640 TL

Fiyatlar her zaman şişik maalesef. Buradan almak yerine arada bi sırbistana falan 3 bin liraya gidiş dönüş uçak bileti oluyo. Gitmeden amazondan sipariş verip gidinxe kargoyu teslim alıp 3 gün sırbıstanı bile gezer gelirsin. Ekstradan 2-3 bin civarı cebinden çıkar ama tek taşla iki kuş.
  14. A

❌İndirim Bitti! Kutu Hasarlı(OUTLET)- Arctic Liquid Freezer II 420 Sıvı Soğutucu - 2640 TL

Güzel fırsat alınır Bu sitede iyi güzel hoş ürünler satıyolar ama pahalı ya. Bazı ürünlerde tekel oldukları için absürt fiyatlar koyuyolar. Trde olmayan ürünü 2 bazen de 3 katı fiyatına satıyolar. Perakende satış fiyatı amerikada 89 dolar avrupada 80 euro olan bi ürün var bazen indirime girip...
  15. A

🔥İndirim Mevlütte Dağıtılan Şekerler 150-165 TL!

Ne kadar güvenilir şeker acaba? 2 kutu alıp köşeye koyacağım yeğenlerim geldikçe vereyim istiyorum
Geri