alzisthat isimli üyenin son içerikleri

1. alzisthat

🔥İndirim 💥 AtomZone 2. İndirimler Geldi 💥

İşlemcim 3600x pc özelliklerim çok iyi değil evde değilim şuan onuda artık başka zaman yaparım :)
  2. alzisthat

Hocam merhaba dün geç geldiğim için bakamadım ama bu gün kurulumu yapıp driveri indirdim. Artık sıcaklığı ve fan hızını gösteriyor HWMonitör ile karşılaştırma yaptığım da aynı dereceleri gösteriyor herhangi bir fark yok. Cs2 açıyorum ortalama 55 derece civarında çalışıyor hwmonitörde aynı...
  3. alzisthat

Beyaz olan modelini aldım 1k ya düşmüştü gece eve gidince yaptırıp yazarım hocam bakalım
  4. alzisthat

Hangi driveri kuracağım hocam sana zahmet link varsa atabilir misin 1763032594 sitesinden buldum çok teşekkürler akşam eve gidince indiririm
  5. alzisthat

Arkadaşlar ben bu göstergeli işlemci soğutucusunu aldım bağlantıları düzgün yaptıgım halde işlemci sıcaklıgını falan göstermiyor ekrana görüntü geliyor ama sonrasında gidiyor neden böyle yapar?
  6. alzisthat

❌İndirim Bitti! Revenge Nova Beyaz 3 RGB fanlı kasa 1.163TL

Banada ilk başta aynısını dedi 2-3dk denedim en sonunda kullandı muhtemelen çok kişi yükleniyor.
  7. alzisthat

❌İndirim Bitti! Revenge Nova Beyaz 3 RGB fanlı kasa 1.163TL

Revenge Nova ELEKTRONIK300 ve sepette %5 indirimiyle birlikte 1.163 tl ye 3 taksitli peşin fiyatına aldım. Çok kaliteli bir şey beklemiyorum eski kasamın yerini her türlü doldurur.
  8. alzisthat

❌İndirim Bitti! Klasse Pro 120x60 masa örtüsü 249₺

heçen hafta beyazını 550 den mi ne almıştım şimdi gördüm 250 tl civarına geldi bedava yedekte dursun
  9. alzisthat

🔥İndirim MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 mATX Anakart 1899TL

B350 anakartım var buna geçmem fark yaratır mı
  10. alzisthat

🔥İndirim Lenovo Legion R24s 23.8" 1 ms 3499TL

3.5 a aldım gayet uygun ama 250 cd parlaklık bi düşündürmedi değil neyse en kötü 2. Ekranım olur
  11. alzisthat

🔥İndirim Yoyko Anne Yanı Yatak 2999₺

alan kullanan var mı nasıl ona göre almayı düşüneceğim
  12. alzisthat

❌İndirim Bitti! Solo 40'lı Tuvalet Kağidi 170TL🔥3 lü alimda

3 adet alıyorum yine 189 dan geliyor anlamadım
  13. alzisthat

🔥İndirim VİEWSONİC VX2479-HD PRO 24” 180HZ 3699₺

Monitör 2. gün sonra elime ulaştı herhangi bir sıkıntıda çıkmadı alacak arkadaşların haberi olsun
  14. alzisthat

Vatan EXCELLENT X10 4060ti 26.499TL

Beni düşündüren 4060ti nin 8gb olması sizce alınır mı bu fiyata kasa psu falan iyi gibi geldi hatta 300tl fark verip m2 ssdyi değiştirip daha hızlısını takmak istiyorum.
Geri