amadeus22 isimli üyenin son içerikleri

1. amadeus22

Muhabbet Kuşundan Anlayan Var mı Acilll

birinden rica edip veterinere götürün. ya da hiç yoktan bi veterineri arayıp sorabilirsiniz.
  2. amadeus22

2000 TL Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

qcy melobuds proyu çok övüyorlardı hocam. kulaklığın bazı özelliklerini iphone cihazları desteklemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ikisinden birini seçmenizi tavsiye ederim.
  3. amadeus22

2000 TL Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

baseus bp1 pro kullanıyorum. oldukça memnunum tavsiye ederim. tek sıkıntısı kutusundaki logosu siliniyor ve kutunun mıknatısı ortalama bir mıknatıs.
  4. amadeus22

Asus Tuf A15 Soğukta Açılmıyor

bende de tuf a15 var ama böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım bi bilgisayarcıya danışın en iyisi. izmirli misiniz?
  5. amadeus22

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

wheyi kullanmadım ben genelde sadece kreatin ve pre kullanırım. p oceanın preleri çok kötü, grizzonenunki ona nazaran daha kaliteli geldi bana
  6. amadeus22

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

gözüm bu yorumu arıyordu. elinize sağlık, ben grizzonedan ve protein ocedan alışveriş yapıyorum. poceanın ürünlerinin kalitesi genelde düşük oluyor, bütçe biraz daha çıkarsa grizzone tercih ederim ben.
  7. amadeus22

Mezuniyet De Alkol Tüketmek

votka çaktırmaz vişne suyu, schweppes ve redbull istediğinizi ekleyebilirsiniz. ananas suyu da iyi oluyor diye duydum ama denemedim.
  8. amadeus22

Ps5 1tb veya 825gb Önerisi

kollar için yazılan yprumlar vardı. ve paketten açılmış kullanılmış ürünler çıktığıyla ilgili yorumlar var.
  9. amadeus22

up up up
  10. amadeus22

hocam fly technology hakkında şikayetler var emin olamadım açıkcası daha güvenilir uerler var mıdır? 1779211108 çünkü bazıları ürün çakma çin malı konsol gönderiyorlar demiş.
  11. amadeus22

hocam satıcı pek güven vermedi açıkcası
  12. amadeus22

selamlar normal ps5 (slim diye geçiyordu herhalde) 1tb ve ya 825gb arıyorum. 1 tb olsa daha iyi olur açıkcası. yanında iki adet de konsol olmasını istiyorum. pakete olarak olsa iyi olur ama psyi alıp, yanına olarak da alabilirim. minimum maliyetle nasıl temin edebilirim?
  13. amadeus22

Sayısalda Okunacak Bölüm Tavsiyesi?

deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği olabilir. ama tavsiye üzerine de seçilmemesi lazım üniveristenin. ne yaparken zevk alıyorsan neye ilgi duyuyorsan onla alakalı bölümü seç derim.
  14. amadeus22

Yardım IPhone 16E alınır mı

alınır 13 yerine tercih edilebilir. ama iphone bi süre sonra batarya konusunda hiç memnun etmiyor ama 16e modelinin güç rezervi de bir hayli yüksek. seçim sizin iphone kullanıp sevdiyseniz iphone devam edin derim, ama samsung daha mantıklı bir seçim olur.
Geri