amadeus22 isimli üyenin son içerikleri

1. amadeus22

Nays kart kullanılır mı?

kullanılır
  2. amadeus22

7 ayda tıp mümkün mü?

tıp mümkün değil desek çalışmayı bırakacak mısın? çalışırsan yapabilirsin ama çok zor olduğu da aşikar. aklında ne varsa neyi istiyorsan onun için çabalamalısın bence.
  3. amadeus22

Asus Tuf A15 Fa507nv ısınma sorunu

teşekkürler hocam şu watt limiti koyma işini bir deneyeceğim
  4. amadeus22

Asus Tuf A15 Fa507nv ısınma sorunu

merhabalar tuf a15 i kullanıyorum r5 7535hs rtx 4060 modelini. cs2 de 92 dereceyi gördüm oyun ayarlarım yüksek bile değil. cpu turboda gpu yu da ultimatede kullanıyorum. ısınması özellikle de fan sesi çok rahatsız ediyor. arkadasımın aceri var ve neredeyse hiç ısınmıyor ve fan sesi de oldukça...
  5. amadeus22

Turkcell süperbox hızını nasıl artırabilirim

nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilir misiniz
  6. amadeus22

Turkcell süperbox hızını nasıl artırabilirim

merhabalar yakın zamanda türkcell süperbox aldık. 4 5 kişi bağlanınca biraz ping çıkıyor. hızını artırmak pingi düşürmek istioyrum bunun için öneriniz nedir? router, anten vs
  7. amadeus22

Hiçbirşey güzel gelmiyor

konuşacağın bir insan bulabilirsen yükünü hafifletebilir.
  8. amadeus22

16 Yaşındayım Ve İş İçin Yardıma İhtiyacım Var

dostum neden ayıp olsun sağlık sorunun varmış. durumu izah edersin alırsa alır sonuçta dükkan senin değil. en kötü başka yerde iş ararsın.
  9. amadeus22

Asus tuf A15 Fa507nv lp025 ram arttırmak mantıklı mı

meerhabalar tuf a15 kullanıyorum r5 7535hs rtx4060 140w şeklide. 16gb rami var sanırım rami arttırılıyormuş slotu varmış.daha fazla fps almak açısından ram arttırmak mantıklı mı? mantıklıysa ram önerir misiniz? ramler 2*8 4800mhz
  10. amadeus22

Yardım Samsunf s24 fe için güvenilir satıcı bulamıyorum

hmm görmemiştim hocam bunu. 1.5k falan daha pahalı ama. buradan alacağım hocam teşekkürler
  11. amadeus22

Yardım Samsunf s24 fe için güvenilir satıcı bulamıyorum

merhabalar samsung s24 fe satın alıcaktım fakat güvenilir satıcıların ve ya resmi satıcıların stoğu kalmamış. düzgün satıcı bulamadığım için honor 200 pro alsam mı diye düşünüyorum. ne yapmam lazım sizce
  12. amadeus22

Yardım Samsung S24 Fe için 25w şarj adaptörü

neyse aldım hocam bunu teşekkürler
  13. amadeus22

hocam yok mudur daha uyguna 800 tl biraz pahalı gibi
  14. amadeus22

merhabalar 25w şarj aleti arıyorum ama bi türlü güvenilir satıcı bulamadım. yardımcı olur musunuz?
  15. amadeus22

Yardım 25-28k arası telefon önerisi

s24 fe tercih edeceğim. yardımcı olan herkese teşekkürler.
Geri