amadeus22 isimli üyenin son içerikleri

1. amadeus22

Yardım Xiaomi Pad 7 İçin Kalem Arıyorum

aldım hocam sağ olun
  2. amadeus22

🔥İndirim 🔥 Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin %30 Kod ile 2.491,02tl 🔥

bu marka gerçekten kaliteli bir marka mı bilen ve kullanan yazsın lütfen.
  3. amadeus22

🔥İndirim Pazarama Vakıfbank Worldcard 'a 5.000 TL / 1.000 TL İndirim

bunu keşke birkaç saat önce görseydim
  4. amadeus22

Yardım Acill 18-20k Civarı Tablet

focus penin stoğunu buldum pad7 alcam beyler. yani artık çok canımı sıktı bu iş. bir türlü karar veremiyordum. honorun kaleminin de stoğu yok. xiaominin peninin stoğu olduğunu görünce pad7 ye yöneldim. destekleriniz için çok teşekkür ederim.
  5. amadeus22

Yardım Acill 18-20k Civarı Tablet

merhabalr bayadır araştırma yapıyorum işte kimisinin kalemi yok piyasası yok vs çok sinir etti. samsung tab s20 fe mi alsam diyprum önerileriniz nedir?
  6. amadeus22

hocam bilemedim orijinal olsa daha iyi olur. not almak için tablet aldım zaten yani kalem önemli yan sanayi bir şey uygun olur mu sizce?
  7. amadeus22

merhabalar pad 7 için kalem arıyorum focus penin normal versiyonu maalesef hiçbir satıcıda yok kara borsaya düşmüş. normal versiyonu da teknosada var 4k. bir kaç gün önceye kadar orijinal sitede 3.3kydı ama stok bitmiş. sarı sitede focus pen pro da 3 kya var ama param güvende ile satan yok ve...
  8. amadeus22

Xiaomi Pad 7 Vs Xiaomi Pad 8

piyasası çok arttı 14kya birini buldum zorla. zaten oda elden. iyi mi kötü mü bakıcaz
  9. amadeus22

hocam hepsi tok satıcı ya 100 tl bile indirmek için kendimi yırttım resmen şuana kadar en düşük 14100 e okey dediler.
  10. amadeus22

şuan sahibinden de bir satıcıdan 14100tlye almak üzereyim sizce fiyat iyi mi?
  11. amadeus22

pad 7 den memnun musunuz?
  12. amadeus22

Yardım İki Tablet Arasında Kaldım

kağıt üstünde xiaomi daha cezbedici geldi hocam
  13. amadeus22

bide hocam kalemi sadece resmi satıcı mı satıyor onun dışında göremedim de
  14. amadeus22

tab 7 mi öneriyorsunuz hocam yanında kalem de alayım. pro modelinin sanırım fiyatı biraz yüksek ikinci el cihaz da alasım yok açıkcası
Geri