merhabalar asus tuf a15 fa507nv lp-025 cihazım var. işlemci r5 7535hs gpu rtx4060. laptopu geçen sene yazın aldım hala 1 yıl garantisi var. kozmetiğinde vs hiçbir problem yok. bu laptop ne kadar eder ve yerine 45-50k bütçeyle hangi laptopu almalıyım? (genelde fps oyunları oynuyorum işlemcisi...
sen ağla reis gülüp geçilecek bir şey yazdım hala uzatıyorsun, dalgasına yazdığımı söylemiştim. telefon konusunun altına etnik kökene dayanan alakasız bir yorum da yapmışsın. diyeceklerim bunlar kafana göre takıl.
1781905105
evet o anlamlarda demek istedim. cihaz konusunda xiaomi yerine senin...
sağ olun öneriler için konuyu gece açmıştım ve yurtta olduğum için dışarı çıkamazdım o yüzden markete falan da gidememiştim. eski yurtta airfryer falan vardı bir çok şeyi yapabiliyordum ama şuan her şeyi tek tencerede yapmak biraz vakit alıyor.
bu halini denemedim yani baget olarak. göğüs ,hazır döner veya fileto kuulanıyorum genelde daha önce de yaptım. sadece kemikli denemedim o elektrikli tencerede rahat pişer mi diye onu sormak istemiştim <3
bunlara Allah kimseyi muhtaç etmesin. spora başlamakla pek alakası yok ama tabii ki beslenmene dikkat etmen gerektiği ve bunu min maliyetle yapmaya yönlendiğin için kısmen alakası var. spor yapan arkadaslarım var ara sıra kendileri yemek yapıyor. ben de önceden böyle yapıyordum ama bazı...
haklısınız hocam önümüzdeki yıl muhtemelen komple kendi yemeğimi yapıcam. burada da diğer bir büyük sorun ortaya çıkıyor üşengeçlik; günümüzün popüler rahatsızlıklarından. eskiden böyle yapmazdım kendi işimi kendim görürdüm, zaman işte bazı şeyleri değiştiriyor.