qcy melobuds proyu çok övüyorlardı hocam. kulaklığın bazı özelliklerini iphone cihazları desteklemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ikisinden birini seçmenizi tavsiye ederim.
gözüm bu yorumu arıyordu. elinize sağlık, ben grizzonedan ve protein ocedan alışveriş yapıyorum. poceanın ürünlerinin kalitesi genelde düşük oluyor, bütçe biraz daha çıkarsa grizzone tercih ederim ben.
hocam fly technology hakkında şikayetler var emin olamadım açıkcası daha güvenilir uerler var mıdır?
1779211108
çünkü bazıları ürün çakma çin malı konsol gönderiyorlar demiş.
selamlar normal ps5 (slim diye geçiyordu herhalde) 1tb ve ya 825gb arıyorum. 1 tb olsa daha iyi olur açıkcası. yanında iki adet de konsol olmasını istiyorum. pakete olarak olsa iyi olur ama psyi alıp, yanına olarak da alabilirim. minimum maliyetle nasıl temin edebilirim?
deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği olabilir. ama tavsiye üzerine de seçilmemesi lazım üniveristenin. ne yaparken zevk alıyorsan neye ilgi duyuyorsan onla alakalı bölümü seç derim.
alınır 13 yerine tercih edilebilir. ama iphone bi süre sonra batarya konusunda hiç memnun etmiyor ama 16e modelinin güç rezervi de bir hayli yüksek. seçim sizin iphone kullanıp sevdiyseniz iphone devam edin derim, ama samsung daha mantıklı bir seçim olur.