Amazingoo isimli üyenin son içerikleri

1. Amazingoo

Online Oyun Önerisi İstiyorum

fortntie
  2. Amazingoo

Merhabalar yüksek bütçeli bi sistem topladım bunu nerede birleştirebilirim

aynen oyle babacan o zevki bile okdr para verip bilgisayarcı lavuga bırakıyorlar
  3. Amazingoo

Yardım Riser, PCIe 4.0'da düzgün çalışmıyor.

hasargormuste olabilirama cok sikayet okumustum onla iligli
  4. Amazingoo

Bu tuşlu telefon alınır mı?

kalitesini napican babus arama yapmican mi tek 2. el alma sıfır eski nokialaradn al
  5. Amazingoo

Yardım Riser, PCIe 4.0'da düzgün çalışmıyor.

pcie 3 zımbırtıyı 4 diye satıyorlardır iade etmene grerek yok buyuk bi perf kaybı olmaz ama hakki bu fiyat değil 1773421464 https://wraithesports.com/products/geometric-future-rc-01-pci-e-4-0-riser-cable
  6. Amazingoo

Bu tuşlu telefon alınır mı?

ikinci el telefonculardan böyle ldc ekranlı değilde varya çok daha kötü olanlardan onlardan al 300 lira falan oluyorlar bukdr verme tuşluya 1773418818 babacanlar anlatmaya çalıştıüım şey bu işte çevremdeki herkese gt serisi ekran kartları varken cs 1.6 metin2 oynarken mutlu değilmiydik niye...
  7. Amazingoo

Ram Frekans düşürme Sorunu

expo vs kapat bi default olarak kaç mhzde calısıyor
  8. Amazingoo

Cs2 hakkında birkaç soru

bu rusların bacısına türk halkı olarak bir şey yaptık galiba lavuk türk oldugumuzu ayıkınca suka bilet ananin bilet oyunu bilet buyunu blyat herşeye blyat diyor am1n f3ryatları bak yine sinirlendim aklima geldi namussuz ya
  9. Amazingoo

Cs2 hakkında birkaç soru

daha düzgün adamlar gelmicek seckin alinca
  10. Amazingoo

Yardım 1 milyona altın mı alayım faiz mi ?

biraz bekle altını beklerkende faize at şuan ne olacagı hic belli degil
  11. Amazingoo

Yardım [TAKAS] 6400MHz RAM verip 6000MHz EXPO arıyorum

hocam elinizdekileri satıp bunları alın o zaman hynix a die modullu bellekler https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-16-gb-6000-mhz-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html
  12. Amazingoo

Yardım [TAKAS] 6400MHz RAM verip 6000MHz EXPO arıyorum

o senaryoda bile fark olmaz x3d işlemcisi var l3 onbellek kapatiyor o farkı her turlu
  13. Amazingoo

TAKAS TAVAİYESİ 3080 Tİ 9070XT

çok mantıklı olur 1773407412 pardon. üste 9070xt vereceğinzii anlamadım mantıklı olmaz 2.el alıyorsunuz elinizdeki 3080 ti'ı satıp ya ben olayı tam anlamadim bosverin
Geri