ambrosian isimli üyenin son içerikleri

1. A

Mavi Ekran Mavi ekran nasıl çözülür?

Merhaba, sistemim mavi ekran vermektedir. Buna ek olarak oyunlar vs. hata vermeden kapanıyor. Minidump dosyaları: Link İşlemci: AMD 7500F RAM: G.SKILL Trident z5 rgb F5-6400J3239G16GX2-TZ5RK Ekran kartı: 4070 SSD 1: XPG GAMMIX S70 BLADE SSD 2: KIOXIA-EXCERIA G2 SSD ANAKART: Msi b650m gaming...
  2. A

Vatan Bilgisayar servis süreci

Neden masraf çıkarayım kendime? Ayıplı bir ürün için değişim istiyorum ürün olmadığı için boş yere bekletiyorlar.
  3. A

Servis için olan maksimum süreyi aştı. Bu tarihten fazlası beni mağdur etmekte. 2023 senesinde aldığım ve üründen kaynaklı bir sorun olmasına rağmen 1 aydan fazla süre ürünün stok gelme ihtimalini mi beklemeliyim?
  4. A

Üstüne fiyat verirseniz üst modelini göndeririz diyorlar.
  5. A

Merhaba, 10 Nisan 2025 tarihinde Vatan Bilgisayar'a, arızalı RAM'im için şubeden servis talebi oluşturdum. Aradan neredeyse bir ay geçti; tarafıma yalnızca “ürünün değişimi onaylandı, ancak stokta olmadığı için sevkiyat yapılamıyor, stok bekleniyor” bilgisini verdiler. Ayrıca ücret iadesi de...
  6. A

Oyunlar Kendini Kapatıyor

650w 80+ var diye biliyorum. psudan olup olmadığını nereden kontrol sağlayabilirim. Oyun CS, valorant veya gta örnek olarak verebilirim oyunun ortasında kapanıyor hata yok
  7. A

Kasa olarak DeepCool CH510 MESH DIGITAL var onun psu kullanıyorum
  8. A

Merhaba, herhangi bir oyunu oynasam bile oyunlar hiçbir hata vermeden kapanıyor. Sistem aldığımdan beri bu şekilde ama üzerine hiç düşmek istememiştim. Artık tak etti. Sorunu bulamadım. Hata almıyorum. RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 SİYAH DDR5 6400MHz CL32 1.40V SSD: XPG GAMMIX S70 BLADE...
  9. A

7500F CPU eksik Threads

Ryzen 7500F işlemci kullanıyorum ve son zamanlarda bilgisayarımda kasma sorunları yaşamaya başladım. Görev Yöneticisi'ne baktığımda, CPU'nun sürekli %100 kullanımda olduğunu fark ettim. Bugün ise mantıksal işlemci sayısının yalnızca 6 olarak göründüğünü fark ettim. Ardından MSConfig üzerinden...
  10. A

Yan Monitör Tavsiyesi

Curved daha iyi olmaz mı?
  11. A

Yan Monitör Tavsiyesi

27" Flat olarak ana monitör kullanıyorum. Sol tarafıma bir adet yan monitör gerekiyor. Bakış açısından kolaylık olmasını istediğimden dolayı Curved daha iyi olur diye düşündüm. Gamepower Vivid F10 modeli pişman eder mi? Başka tavsiyeniz var mı?
  12. A

Windows kurulu sisteme windows kurulu Disk takma

hdd çıkarınca görüntü var
  13. A

Windows kurulu sisteme windows kurulu Disk takma

Windows 11 kurulu bilgisayara eski bilgisayarımdaki windows kurulu HDD taktım. Kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor, BİOS girmiyor ne yapmalıyım?
  14. A

Windows 11 Kurulumu Kernel Hatası

anakart msi b650 gaming plus biosta tpm ayarını bulamadım
  15. A

Windows 11 Kurulumu Kernel Hatası

Dün topladığım freedos sisteme bugün windows 11 kurarken kernel security check failure hatası alıyorum. Çözümü nedir?
Geri