Amcaniz isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri Yayın için hangisini alıyım ?

yok ya yakınımda vatan bilgisayar var onun sitesinden baktım ilk onlar çıktı benim bütçeme göre o yüzden onların linkini verdim. 2060 ve 1660 içinde burdaki ikinci el fiyatları biraz uçuk 1740223711 kanka şuan 6000 bana biraz fazla ben 3500 civarı düşünüyorum
  2. A

ikinci el ilanlara baktım 5500 - 6000 dan başlıyor benim için şuan onlar sıkıntı bu linktekileri bilerek gönderdim bütçe bu kadar diye benim amacım görüntüyü vermesi ve idare etmesi o yüzden bu linktekilerden herhangi biri işimi görmez mi ?
  3. A

Cümleten Selamın Aleyküm, şu an kullandığım bilgisayardan hem yayın hem oyun oynayınca çok az problem oluyor. epey bir video izledim "obs ndi plugin" diye bir şeyle karşılaştım. İkinci kasamda ekran kartı yok işlemcimde "intel 12100F" olduğu için anakarttaki vga ve hdmi çıkışana izin vermiyor...
  4. A

Sistem Yükseltme Intel'den AMD'ye geçiş için yardımcı olur musunuz ?

tabi ileride komple değişeceğim Nvidia ya geçeceğim inşallah bu şuanlık böyle
  5. A

dediğin doğru ama zaten ben o gördüğün fiyata almadım onu ancak şuan kullandığım pcdeki parçalarıda kullanmak istediğim için o şekilde yaptım. Şuanlık para sıkıntı maalesef 😭 çok teşekkür ederim yardımın için 🙏 1729420651 herşeyi ekledim oraya görsel olarak ancak dediğin gibi ddr4te kalmak...
  6. A

merhaba arkadaşlar, bir tavsiye üzerine amd'ye işlemcisine geçtim. Dün akşam indirimde yakaladığım bir anakartı satın aldım. aşağıda linki paylaşacağım. ddr4 yazdığı için aldım. Benim de şu an bilgisayarımın özelliklerini aşağıya ekliyorum. Ekstra işlemci,ram ve sıvı soğutma alacağım onları da...
  7. A

Çözüldü✓ Yardımlarınız lazım!!! Hangi işlemci, Hangi ram?

affedin ama size bir soru daha sorayım müsait olunca cevap verirseniz çok iyi olur. dediğiniz aklıma yattı gibi ancak parçaları değilde sadece anakartı ve işlemciyi değiştirsem sıvı soğutma ve ekstra ram eklesem nasıl olur ekte iletiyorum gerçekten kusura bakmayın. teşekkür ediyorum cevabınız için
  8. A

o kaçıncı seri i7 i5 internette i7 13700 çıkıyor 1727686781 maalesef anakartım intel destekliyor sadece
  9. A

aynen maalesef ki şuanlık bütçe kısıtlı. Parçaları satmaya kalksam benim için şuan problem olacak maalesef ama bir sonraki sistemim ryzen olur büyük ihtimalle. Şöyle yapsam şu linkteki işlemciyi ve sıvı soğutmayı alsam iş görür mü...
  10. A

kesin güncellerim ama ne zaman tam bilmiyorum o zaman gelince yine forumda olurum zaten ekran kartı için :D çok teşekkür ediyorum gerçekten yardımlarınız için (y)
  11. A

işte ilk başta yayıncılık yoktu piyasada sonra vakit kaldıkça başladım şu anda devam ediyorum. Ekran kartında şuan ki gibi kasma olmayacaksa benim yazdığımı alsam şuanlık idare eder mi ? Sizin söylediklerinizi de bir sonraki sefere yapsam yani açıkçası elime para geçince sizin dediğiniz gibi...
  12. A

şuan o şekilde bir değişiklik yapma gibi bir durumum yok maalesef, bende bilmiyorum ancak akşam üzeri kontrol edebiliri yada şöyle mesela işlemcim i3 12100 ya onu i7 12700kf ye çevirsem birde sıvı soğutma alıp onunla desteklesem olur mu?
  13. A

biraz kontrol ettim ama o şuanlık biraz aşıyor birde i5 te var sanırım i7 de 13700 var
  14. A

Gta 5, Forza horizon 4, Nfs heat ve pubg mobile bunları oynuyorum hepsinde aynısını yapıyor 1727447786 Gta 5, Forza horizon 4, Nfs heat ve pubg mobile bunları oynuyorum hepsinde aynısını yapıyor
  15. A

Merhabalar herkese, Bilgisayarım yayın yaparken aynı zamanda kayıtta aldığım için çoğunlukla zorluyor epey bi sağlam şekilde kasıyor, oynadığım oyundaki sesle beraber bir kasma oluyor ve bu kasma bilgisayarı kitliyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Zamanında buranın sayesinde almıştım şimdi de...
Geri