AMD.322 isimli üyenin son içerikleri

1. A

BilgeAdam Akademi Nasıl?

Merhabalar, BilgeAdam akademi boost programına katılmayı düşünmekteyim, kendileri Microsoftun sitesinden gördüğüm kadarıyla Microsoft onaylı bir eğitim kurumu. Bu kurs sözde istihdam garantisi, işe girdikten sonra öde gibi söylemleri bulunmakta, fiyatıda oldukça tuzlu diye duydum. Bu kursa...
  2. A

Bilgisayarımı satmak istiyorum, fiyatı ne kadar eder?

Merhaba, bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce fiyat olarak ne kadar yapar? Sistem Özellikleri: AMD Ryzen 9 3900X (AMD Wraith Prism Soğutucu) Sapphire AMD RX 6600 Pulse Rampage Everse 80+ Gold 750W PSU MSI MPG Gaming Plus B550 Anakart G.Skill RipJaws 16 GB (2x8) CL18 3600 MHz RAM GamePower...
  3. A

Öneri 13000 TL 32 inç monitör önerisi

Daha güzel bir alternatif bulamadığım için Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF modelini aldım. Harika bir monitör, daha öncede IPS kullanmış biri olarak IPS monitör asla önermiyorum. VA panel alın hayatınızı yaşayın. Monitorde ghosting, VA glow, gibi sıkıntılar kesinlikle yok, renkleri vs çok...
  4. A

Hocam İtopya olduğunu yeni gördüm, o siteden alışveriş yapmıyorum malesef, zamanında kendileri tarafından dolandırıldım.
  5. A

Hocam bütçem 13000 TL, 16500 TL değil, o kadar olsa zaten mini-led G7 bakardım.
  6. A

IPS siyahları çok kötü veriyor, kaç tane IPS ekran gördüm gözümle, 2K, 4K çözünürlüklerde, siyah siyah değil gri sanki, o nedenle bedava verseler kullanmayacağım bir panel
  7. A

İlk monitör IPS, 2.monitör 1080p, o fiyat etiketi hangi kafayla koyulmuş diye sorgulamıyor değilim.
  8. A

2K Çözünürlükte, 32 inç, minimum 144hz ve 1ms tepsi süresi olan bir monitör aramaktayım. VA panel tercihimdir, çünkü siyah renklerin iyi gözükmesi benim için önemli ve malesef IPS paneller bu konuda VA panelin çok arkasında kalıyor. Monitörü oyun oynamaktan ziyade oyun geliştirmek için alıyorum...
  9. A

5-10k arası 2k monitör tavsiyesi

Maksimum 12k civarı bir bütçem var (ne kadar ucuz olursa o kadar iyi, mümkünse 10k'nın üzerine çok zorlamak istemiyorum açıkcası). Önerdiğiniz bir şey var mı bu durumda? 2K olmasını istiyorum monitörün 1718754343 Mini-Led monitör fiyatrları malesef bütçemin çok üzerinde
  10. A

Garanti olsun diye G6'yi almak istiyorum o yüzden. Incelemelerinde oldukça iyi gözüküyor fakat bu inceleme 32inch panel için yapılmış. 27inch farklı panel gösterdiği için performansta ne gibi değişiklikler olur bilemiyorum. Hiçbir yerde de düzgün review yok malesef.
  11. A

Yeterli araştırmayla çokta yüksek olmayan bütçelerde gayet iyi performans gösteren VA paneller var, örnek olarak bu monitörü gösterebilirim, 7-8bin arasında fiyatı değişiyor. https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g5-g51c-s27cg51 Bununda fiyatı 10-14bin civarlarında...
  12. A

IPS panel sevmiyorum, siyahları hiç güzel veremiyor, black uniformity performansı genel olarak leş oluyor. IPS glow olaylarına ayrı bir dert
  13. A

Hocam bu monitörü almayı düşünüyorum, 1000R kavis biraz kafamda soru işaretleri yaratıyor, 27inch için biraz fazla gibi geldi, sizce nasıl? Birde rica etsem monitor ışıksız bir ortamdayken şu videoyu fullscreen açıp fotoğrafını çekebilir misiniz? Black Uniformit performansını görmek istiyorumda
  14. A

Öneri 2000 TL Kasa Önerisi

Şu an güncel olarak kullandığım bilgisayarımın kasasının performansını hiç sevmediğim için değiştirme kararı aldım. 2000 TL bütçem var ve aradığım kriterler şunlar; olabildiğince toz geçirmesin, kolay temizlenebilir olsun, söküp takması, kabloları düzenlemesi kolay olsun. Lütfen bütçemin üstüne...
  15. A

Yardım ETS2 tarzı oyunlar için gamepad önerisi

Anladım, F310 ve F730 arasında kablosuz olması dışında bir fark var mı?
Geri