Amd Ryzen 7500f isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Kasa ve PSU önerisi.

amazondan pek alısveriş yapmıyorum hocam yinede tesekkurler varsa onerin acıgım
  2. A

Yardım Kasa ve PSU önerisi.

Merhaba beyler bakmaktan yoruldum o yüzden sizden destek almak istiyorum 9070xt ve 7800x3d sistem toplamayı düşünüyorum bu durumda minimum 850w diyor forumdakiler ben ileriye donukluk acisindan ve biktigimdan üstüne 3. Değiştirmem olacak yani ne alayım ne edeyim bütçem 8,9 civarı yoruldum boş...
  3. A

Gigabyte X870 Gaming X WiFi7 kronik sorunlari

Bu 20 fazlı anakart gözüme kestirdim güzele benziyor bir forumdaki hocamda güzele benziyor ama net bilmiyorum dedi bunun kronik sorunu var mı varsa ne cevaplarsaniz memnun olurum iyi forumlar
  4. A

Öneri Bu sistem için anakart lazım

Baska onermiyorsun yani gigabytedan başka banada güzel geldi konu açayım madem ama en kotu senin önerdiğin şeylerle hareket edicem birde hocam biliyorum önceden konuşmuştuk ama bu gemini ve diğer ailar benim dediğim sisteme 750w %100 yükte kurtarmaz diyor ama baktığımda 900w 12ms kadar spike...
  5. A

Yardım Glorious Model D2 alınır mı

Bütçen ne peki bu markayı tam bilmiyorum
  6. A

En çok epeyde(genelde millet oraya bakıyor) düşük görünsün diye yapıyorlar diye düşünmeye başladım onu bende fark ettim bloody a60 kullanıyorum 6,7 yıl olcak bunun gibi güzel mouse nasıl bida bulurum kara kara düşünüyorum
  7. A

klasik bu butcelerde olan double click,gıcırdayan kasa(bir ihtimal) , scroll sapmaları ve kablo bu butcedeki cogu mouseler boyle net 1.5 yıl goturur gibime geliyor sana bıraktım hocam(çoğu da şans işi hocam yalan olmasın)
  8. A

iyi marka hocam butcene gore iyi 1k hz diye biliyorum no namelerden daha iyidir dikkatlı kullanımda uzmez
  9. A

Bütçemi bir şekilde 12,13 kya cikarabildim anakart konusunda baska bir onerin var mı hocam yoksa gigabyte veya senin önerdiğin den devam mı etmeliyim 1774541133 Birde hocam sence aradaki 3 k fark değer mi ,13kya 20 faz çok garibime gitti acaba soğutması mi berbat vrmlerin veya ne gibi eksiği...
  10. A

Hocam muhtemelen onerdiginiz anakarti alacağım harbi güzelmis iki şey sormak istiyorum zahmet olmazsa 1. Senin onerdigin anakart zen5 ya 9700x mi tercih etmeliyim 7800x3d mi ikincisi 11,12k bandında bazı x seri anakartlar var misal(Gigabyte X870 Gaming X WiFi7,Asus Prime X870-P WiFi,ASRock X870...
  11. A

80 belki görmüyordur ama 76 gördüğünü net hatırlıyorum 76 gören 80 de görüyordur diye düşünüyorum
  12. A

Ahhh tamamdır teşekkür ederim bu saate kadar bana yardım ettiğin için ♥️(ideal sıcaklık Max 65 olması lazım değil mi)
  13. A

Peki test etmeli miyim birde şu bilgiyi vermeyi unuttum expoyu kapayinca 71 dereceye kadar düşüyor,birde zarar olduysa anlamam icin ne yapmalıyım ve eğer zarar görmüşse ne yapmalıyım garantiye girer mi biliyorum çok soru sordum kusura bakma ama içime atıyordum hep
  14. A

Bu zamana kadar bir zarar olmusmudur sence
  15. A

Hocam çok haklısınız fakat bu çökme olduğunda yaptım ve 800 hata alınca bir kere daha yapip yine 800 hata verip occt kapanınca iskillendim ve ram sicakligi 76-80 derece oyunda normalmi 1774384769 Hocam haklısınız anladım fakat dedim ki önceden parçaları almıştım kullanıyordum illa yıl sonra...
Geri