alcaksam omurluk alıyorum hocam misal dediğim mouse 6 yıllık yani almışken tam alma kafasındayım sahsen o yuzden sordum verilirmi die 🤨
1779934082
kullanımı nasıl malzemesi guven veriyormu bu paraya bu daha iyi veya misal 1k daha verseydim bunu alsaydım dediğin oldumu kutunun icindekiler neler...
hocam cok ugrasmıssın cok tesekkur ederim bu dediğin 7k klavyenin ilgi ceken fiyatını hak eden ne ozeliği var guzel duruyor ama dengeli harcamak istedim ama aşırı tavsiye edersen alırım mchose karsıma cıkıyordu arastırmalarda pcb yapısını bilemediğim icin hic bakmamıstım mouse tarafında yine...
baslıkta gordugunuz gibi ikisine max total butcem 10 civarı wraithden alacaktım fakat şikayetler iade vs korkuttu adam akıllı bilen biri bakabilirmi şimdiden teşekkürler
Merhaba beyler bakmaktan yoruldum o yüzden sizden destek almak istiyorum 9070xt ve 7800x3d sistem toplamayı düşünüyorum bu durumda minimum 850w diyor forumdakiler ben ileriye donukluk acisindan ve biktigimdan üstüne 3. Değiştirmem olacak yani ne alayım ne edeyim bütçem 8,9 civarı yoruldum boş...
Bu 20 fazlı anakart gözüme kestirdim güzele benziyor bir forumdaki hocamda güzele benziyor ama net bilmiyorum dedi bunun kronik sorunu var mı varsa ne cevaplarsaniz memnun olurum iyi forumlar
Baska onermiyorsun yani gigabytedan başka banada güzel geldi konu açayım madem ama en kotu senin önerdiğin şeylerle hareket edicem birde hocam biliyorum önceden konuşmuştuk ama bu gemini ve diğer ailar benim dediğim sisteme 750w %100 yükte kurtarmaz diyor ama baktığımda 900w 12ms kadar spike...
En çok epeyde(genelde millet oraya bakıyor) düşük görünsün diye yapıyorlar diye düşünmeye başladım onu bende fark ettim bloody a60 kullanıyorum 6,7 yıl olcak bunun gibi güzel mouse nasıl bida bulurum kara kara düşünüyorum
klasik bu butcelerde olan double click,gıcırdayan kasa(bir ihtimal) , scroll sapmaları ve kablo bu butcedeki cogu mouseler boyle net 1.5 yıl goturur gibime geliyor sana bıraktım hocam(çoğu da şans işi hocam yalan olmasın)
Bütçemi bir şekilde 12,13 kya cikarabildim anakart konusunda baska bir onerin var mı hocam yoksa gigabyte veya senin önerdiğin den devam mı etmeliyim
1774541133
Birde hocam sence aradaki 3 k fark değer mi ,13kya 20 faz çok garibime gitti acaba soğutması mi berbat vrmlerin veya ne gibi eksiği...