AMD > RYZEN isimli üyenin son içerikleri

1. AMD > RYZEN

Forza Horizon 6 Saveyi Silmiş

sağ tıkla özellikler de bunu kontrol eder misin ?
  2. AMD > RYZEN

Bilgisayarımı Yükseltmek İstiyorum

fps için yükseltmek istiyorsan ilk başta işlemci ve ekran kartını satıp yükseltebilirsin. İşlemciyi 5600 alıp ekran kartına da tahminimce 10k kalsa rx 6700 xt kovalarsın o fiyata.
  3. AMD > RYZEN

Yani önceden de steamdan oynuyordun ve şuanda yıne steamden girmeye çalışınca save gitti anladım. işaretlediğim kısımda ne yazıyor oyunun steam sayfasındaa.
  4. AMD > RYZEN

save silinmesi derken ? Oyunu öncede microsoft store ve xboxdan oynayıp sonradan steamden mı oynamaya başladın ?
  5. AMD > RYZEN

Yardım M2 Yuvasının Konumu Nerede Olması Daha İyi

üste olması daha ulaşılabilir oluyor. Benim anakartta da slotun üstünde ve gayet rahat ulaşabiliyorum.
  6. AMD > RYZEN

Ekran Kartını Upgrade Ettim 2k'mı 4k mı Almalı?

Fps derdin olmaz en azından.
  7. AMD > RYZEN

Ekran Kartını Upgrade Ettim 2k'mı 4k mı Almalı?

Her türlü 2k.
  8. AMD > RYZEN

Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

Garanti yolla direk. Farklı portta ve display port kablo ile de deneme şansın var mı ?
  9. AMD > RYZEN

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

60 gram mış m3 v2. 96 gram mousedan 60 grama geçince baya hafif hissedersin. Hassas terazin varsa dolaptan bir tane domates al 60 gramlık kes. M3 V2 yi eline aldığında öyle hissedeceksin. Sonra domatesi at ağzına gitisn. 🤣
  10. AMD > RYZEN

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

Benim ilk mouse buna göre ağır olduğu için bu bana aşırı hafif gelmişti. Color master cm110 dan geçtim. 100 grama yakın bir mouse olduğu için bu herhalde 50 gram bana baya bir hafif gelmişti. Dediğin modelide hiç kullanmadım ama senin moude da 100 grama yakın gözüküyor. Yani m3 v2 sana aşırı...
  11. AMD > RYZEN

Kullanıyorum güzel ve büyük mouse arayanlar için iyi seçenek. Sorusu olan varsa sorabilir.
  12. AMD > RYZEN

IOS İos 27'ye Geçilmeli mi?

Az daha bak mesajlarıma kankam at hepsine gülücük :D reaksyon skorum artıyor sayende 🤣. Ya da senin gibi profilimi kapatsam bilemedim🤔
  13. AMD > RYZEN

Sen çok biliyorsun kral. Doğrudur. İlk iphone olunca ben bilemedim ne yapayım.
  14. AMD > RYZEN

26 ile hiçbir fark hissetmedim ben 16 pro maxde. Ama artık günceleme zamanı gelmiş senin telefonda geçebilirsin ios 27ye. Sadece gectikten sonra bende ilk gün telefon biraz ısınmaya ve şarjı hızlı gitti sonraki gün daha stabil oldu ve şuan bir sorun yaşamadım daha.
Geri