fps için yükseltmek istiyorsan ilk başta işlemci ve ekran kartını satıp yükseltebilirsin. İşlemciyi 5600 alıp ekran kartına da tahminimce 10k kalsa rx 6700 xt kovalarsın o fiyata.
Yani önceden de steamdan oynuyordun ve şuanda yıne steamden girmeye çalışınca save gitti anladım.
işaretlediğim kısımda ne yazıyor oyunun steam sayfasındaa.
60 gram mış m3 v2. 96 gram mousedan 60 grama geçince baya hafif hissedersin. Hassas terazin varsa dolaptan bir tane domates al 60 gramlık kes. M3 V2 yi eline aldığında öyle hissedeceksin. Sonra domatesi at ağzına gitisn. 🤣
Benim ilk mouse buna göre ağır olduğu için bu bana aşırı hafif gelmişti. Color master cm110 dan geçtim. 100 grama yakın bir mouse olduğu için bu herhalde 50 gram bana baya bir hafif gelmişti. Dediğin modelide hiç kullanmadım ama senin moude da 100 grama yakın gözüküyor. Yani m3 v2 sana aşırı...
26 ile hiçbir fark hissetmedim ben 16 pro maxde. Ama artık günceleme zamanı gelmiş senin telefonda geçebilirsin ios 27ye. Sadece gectikten sonra bende ilk gün telefon biraz ısınmaya ve şarjı hızlı gitti sonraki gün daha stabil oldu ve şuan bir sorun yaşamadım daha.