amdsaolsun isimli üyenin son içerikleri

1. amdsaolsun

Yks bu konular 1.5 ayda yetişir mi

Yetişir ama çalışırsan başka da söze pek gerek yok stres yapmayıp sürece odaklan tavsiye veriyorum da ben de pek iyi değilim
  2. amdsaolsun

İMAMOĞLU'NA 20 MİLYON OY!

Ne alakası var knk küfür ettiyse forum sahibi olsan sende uyarı verirsin burası forum, konular üzerine tartışma yeri küfretme yeri değil
  3. amdsaolsun

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 15.299 TL

Tam 4k mı baktım 3.2k knk düzelt istersen ama o bile gayet iyi bende poco pad var 2.5k ekranı var o bile gayet iyi ama alarm sonrası reklam çıkıyor onu nasıl düzelticez bilen varmı müzik uygulamasını silsem olurmuki 1742054223 Bu arada xiaomi ve samsung herhangibir tablet arasında kalınırsa...
  4. amdsaolsun

Yardım Arkadaşlar PUBG MOBILE den engelmi yemişim

Hayır olmuyor sadice bu arkadaşta olmuş ama şuan baktım son 3 mesaj geri gelmiş öncekiler hala aynı
  5. amdsaolsun

Yardım Arkadaşlar PUBG MOBILE den engelmi yemişim

Arkadaşlar mesajları atıyorum siliniyor ** bu şekilde yazıyor mesajlarımı görüyormu görmüyormu onu bile bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz 1741727396 Nolur cevap yazın
  6. amdsaolsun

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 + Klavye 15.699 TL

tesekkurler
  7. amdsaolsun

🔥İndirim Xiaomi Pad 7 + Klavye 15.699 TL

Harbi bende de poco pad var alarmdan sonra filan çıkıyir nasıl kapatıcazki onu
  8. amdsaolsun

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu zaten 18 yaşındayım .d Aşağıdaki' nin ağır lol oyuncusu
  9. amdsaolsun

One ui7 ne zaman gelecek ?

A serisine mi s serisinemi 1738357272 .
  10. amdsaolsun

🔥İndirim Axe 150ML Deodorant 2 Adet Alımda 101TL Adedi

Aynen knk koku olarak dedorant
  11. amdsaolsun

🔥İndirim Axe 150ML Deodorant 2 Adet Alımda 101TL Adedi

Nesini önerirsin reis rexona nın
  12. amdsaolsun

🔥İndirim Samsung A15 6/128 7.902 TL 🔥🔥

Ben kullanıyorum öyle gözle gürünür bi kasma olmadı denedim şimdi. Bazen olmuyor bile bence gayet iyi fakat 2k koyup a25 almak çok daha mantıklı
  13. amdsaolsun

Steelseries Prime Mouse 659 TL Teknosa-Vatan

Stoklara ne zaman gelirki bekliyorum bende
  14. amdsaolsun

Yardım Samsung telefon hızlı şarj olmuyor

Merhaba arkadaşlar samsung A15 6gb olan modele sahibim alalı 1 ay oldu olmadı ama hızlı şarj almıyor kablo orjinal adaptör orjinal aynısını annemde yaşafı onunda telefonu aynı çözümü nedir acaba iade etsem edebilirmiyim sıktı artık 2 gündür telefon kabloda takılı geziyor
  15. amdsaolsun

Öneri 2. El alınabilecek klavye

Sessiz ve gecikmesi olmayan bir klavye bakıyorum ama çok pahalılar 2. Elden alınabilecek klavye önerebilirnisiniz 1k civarı bütçem var ama daha iyilerini de önerebilirsiniz
Top Bottom