Amenadial isimli üyenin son içerikleri

1. A

Tüketici heyetine nasıl başvurabilirim?

Hocam kısaca; "Last Summer Store" adlı Trendyol satıcısından RX 6600XT aldım. Kart ilk geldiğinde pek içime sinmesede test ederek kullanayım dedim. 12 gün boyunca kartı oyunlarda, programlarda test ettim. 1 saatlik VKbuild testiydi galiba. Öyle bir test yaptım. Bi' tane forum kullanıcımız...
  2. A

Çözüldü

Hocam tüketici heyetine nasıl başvurabilirim?
  3. A

Çözüldü

Efendim, RX 6600XT ekran kartı aldım fakat ekran kartının fan bloku kırık gibi sallandığından dolayı ve ekran kartının PCI-e slotunun koruma barikatı olmamasından dolayı iadeye yolladım ancak mal usulsüz olduğu halde satışa çıkamayacak olduğu için iade olmamış. Düşünün bozuk ürünü satışa...
  4. A

ASRock B550 Pro4 Anakartım Açılmıyor

Bios'u uptade ettirdiler sonra çözüldü.
  5. A

Hawk gaming hediye koltuklu pc alınır mı ?

Efendim, Rx 6600 denen kart Rtx 4060'ın çok çok altında bir kart. Ayrıca birisi bu kadar bütçeye çıkabiliyorken AMD neden alsın? Sluttring sorununu bile çözemediler. 1721292315 Efendim, oyuncu koltuğu şart mı?
  6. A

RTX 3060ti Sistem Alınır mı?

Efendim, bizim halkımız malına gerekenden fazla fiyat biçtiği için 2. el bu kadar pahalı.
  7. A

RTX 3060ti Sistem Alınır mı?

Max 11K eder. 1721052145 Link?
  8. A

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Olmayan beyinle ne kadar süre idare edebilirsin? Adamı bildiğiniz dolandırmışlar. Müşteri hizmetlerini aradığında son faturayı yazdık diyecekler. Vodafone'dan Türk Telekom'a geçtiğim zaman "Zaten son faturaydı yazdık." dendi. 2 gün bile kullanmadığım faturayı kestikleri için dava ettim ve...
  9. A

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Efendim, bence en net çözüm tüketici mahkemesinde hadlerini bildirmeniz olur.
  10. A

İşe yaramadı. 1-3/2-4 ve bir rami tüm slotlara takıp denedim. Ramler çalışıyor 2 adet bilgisayarım var.
  11. A

Ek: Rog logosu beyaz yanıyor. Söylemeyi unuttum. 1720266987 Sıfır.
  12. A

Ryzen 5 5500
  13. A

Efendim, anakartı ve işlemciyi değiştirdim ancak bilgisayarı açamıyorum. "Com1" adlı port takılı olmadığı için olabilir mi? Bu arada anakartın CPU-DRAM ışığı yanıyor ancak yeni aldığım ram normal şartlarda anakartımı destekliyor. Ram: F4-3200C16D-16GVKB / 84457
  14. A

Asrock B550 PRO4 anakart DRAM ve CPU ışığı yanıyor

Efendim, anakartı ve işlemciyi yeni aldım ancak ekrana görüntü gelmiyor. Ayrıca ekran kartının ışığı beyaz yanıyor. Sorunun ramlerde olduğunu düşünerek: Düzen değişikliği vb. şeyleri yaptım ancak bilgisayar açılmıyor. Ayrıca eski bilgisayarıma tekrar kurulum kurulum yaptığım zaman SSD'min içinde...
  15. A

Witcher 3 "dlc_sted" hatası

Amd GPU'mdan Intel Arc GPU'ya geçtim. İlk kullandığımda pcye format atmamıştım ve oldukça iyi çalışıyordu. Ancak bir hata edip "format atmanın daha iyidir." diye düşünüp usb olmadan format attım. Ancak böyle bir sorun alıyorum. Bu sorunu nasıl çözeceğim?
Geri