amendusxd isimli üyenin son içerikleri

1. A

A520M-A Pro AMD tabanlı kartlarda BIOS'a girmiyor?

DP ile denemedim bios ayarları l+u modunda zaten takılı olan kartların hepsini gop ile uefi olarak yazdım fakat yinede görüntü alamıyorum sıkıntının ne olduğunu ben de anlamadım olmadı DP ile deneyeceğim oda olmadı düz UEFI ile bakacağım sağol hocam
  2. A

Valorant Oynarken Bilgisayar Reset Atıyor

Kanka değerlerin çok normal anormal bir şey göremedim makine çicek gibi takılıyor oyunda psu durumun nedir ne zaman aldın sorun var mı daha önce benzer sıkıntı yaşadın mı?
  3. A

işlemcilerimiz aynı yüksek sıcaklıkta kendine anlık res atabiliyor unlimited fps valorant oynuyorsan eğer ısınmasına ve res atmasına sebep olabilir MSİ afterburner ile beraber rivaturnerı kurarak anlık kontrol yapabilirsin
  4. A

Sıcaklık değerleri kontrolu, psu dan yeterli güç geliyor mu? gpu ve cpu güç kesiyor mu önce bunları kontrol edip dönersen yardımcı olabilirim
  5. A

A520M-A Pro AMD tabanlı kartlarda BIOS'a girmiyor?

Selamlar, yaklaşık 6 ay önce aldığım bir A520M-A Pro anakart mevcut bu anakartta RX 580-590 olsun RX6600 olsun bu tarz kartlar ile direkt olarak ekran kartından görüntü alarak BIOS'a giremiyorum fakat RTX 3050 bir kart taktığım durumda direkt olarak anakart logosunu açılış ekranında görüyor ve...
Geri