peki ikisini nasıl birleştircem komple formatmı lazım tek çözüm için bir program aracılığyla yapma şansım hiç yokmudur
1701818987
cevabınızı pek anlayamamış olabilirim benim bilgisayarımda 2 ssd bulunuyor
evet kontrol ettim disk gözüküyor ben bir program aracılığıyla windowsumu yeni ssd ye aktarırken bu sorun oldu sistem geri yükleme falan yaptım fakat fayda etmedi
1701818182
olmuyor hata veriyor
1701818547
Program ismi macrium reflect
Arkadaşlar Merhaba 1Tblık ssd 500gb olarak gözüküyor ayrıca bu bilgisayar kısmında diskimde gözükmüyor nasıl düzeltebilirim.
1701816670
not şuanda gözüküyor ekledim bir şekilde tekrardan ama durum aynı mld 500 1tblık ssd kutusuda var yeni aldım ayrılmamış 500 küsür alan gözüküyor
İyice indiremesem bile şuanda hiç bi şekilde inmiyor mandal yani ya tam olarak indirdim yada sıkıştı vidayı çıkardım evet
1701806139
Sert uzun bir cisimle baya bastırdım ve açıldı ama aşırı sertmiş mandalı ilk defa bu kadar sorun yaşadım teşekkür ederim herkese
Arkadaşlar merhaba, ben yüksek görüntü kalitesi almak istiyorum. FPS derdim yok, oyun için özel ayar yapılandırması yapmak istiyorum ancak internetten pek sonuca varamadım. Çimler bulanık gözüküyor, oyun içi ayarlarım hep ultra da ama sonuç aynı.
Doku süzme kalite-yüksek kalite.
Eşyönsüz süzme...