Hayır. Daha sonra 16 gb ram yeterli olmayacak 32 gb ram yapmak istediğinde 8'lik ramler satılıp 2 x 16 yapılmaya çalışılacak hem para hem zaman kaybı...
Kampanya ayağına millete fahiş fiyattan kasa satıyorlar. Vatan'da daha iyi bileşenli olanları aylardır bu fiyat zaten. Abdullah Hacıgül dışında fırsat...
Yanlış karar değil. Evet çok önemli bir bayram kutlanması gerek fakat insanlar kutlama yaparken aralarında patlayan bir bomba olması bayramı can pazarına...
Performans olarak yakın seyrederler fakat fps oyunlarında amd işlemciler daha önde. Ayrıca amd işlemciler am5 soket olduğu için bence kat kat daha iyi...
Tek sorun windows'a para vermen değil. Kasa ve psu çok kötü. 4060 gibi bir ekran kartına 2k'dan büyük çözünürlükte 34 inç monitör almışsın ekran kartın bu...
Çok kötü. Gerçekten windowsa 7k para verdin mi?
1729590936
Korkacak bir şey yok. Gamebooster, gamepower, frisby, everest gibi psu'lar kalitesiz. Istersen...
Ben 3-4 aydır sistem arayışındayım. Forumda 7/24 takılıyorum. Öyle bir sistem yok. Şu ana kadar kaliteli parçalarla en iyi 4070 süperli sistem 35k'ya...
Gülmenin bir manası yok dostum sadece ekran kartı ve işlemci 0 olarak 44k yapıyor. Sistemde 360mm sıvı soğutma wifi olan anakart, 2 tb ssd var. Tek tek...