amirgans isimli üyenin son içerikleri

1. A

Senkronize ARGB Sorunu

Up up up
  2. A

Senkronize ARGB Sorunu

Merhabalar LİAN Lİ LANCOOL 216 kasa satın aldım fakat sistemdeki parçalarda olmak üzere kullandığım bileşenlerin markası birbirinden farklı olduğu için argb renk uyumunda sıkıntı çekiyorum. Anakart ve sıvı soğutma MSİ, - Ekran kartı ASUS, - Ram ve ssd XPG, - Kasa LianLi Hepsi ARGB aydınlatmaya...
  3. A

İnceleme Lian Li Lancool 216 ARGB inceleme.

Merhabalar konuyu bir hortlatayım benim kasada işaretlediğim parça bulunmuyor sanırım siz ayrı aldınız. Bu parça ne işe yarar tam olarak ? Birde kasanın fanlarının rengini kontrol etmem için ne yapmam gerek kendi kendine çalışıyor şuan kontrol edemiyorum
  4. A

Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA NEFERLERI DESTEK PLS

Anladım çok teşekkür ediyorum 🙏
  5. A

fan hızlarında fark göremedim sadece se enerji tüketimi daha düşük birde Akışkan Dinamik Rulmanlı Hidrolik Rulmanlı diye fark var aralarında. bunun farkını bilmiyorum ama 1696717791 LS520 vs LS520 SE ?
  6. A

kule soğutucum markadan anlayacağınız üzere çok dandik. aslında amaç ileriye dönük olması şuan idare ediyor yoksa. LS520 öneriyor bu yüzden sanırım herkes. fiyat performans ürünü sanırım.
  7. A

Son olarak bir soru ekleyebilir miyim ? LS520 ile LS520 SE arasındaki fark nedir hangisini almalıyım
  8. A

tamamdır öyleyse. amaç 56600x i soğutmak değilde ilerde işlemci yükseltirken ekstra sıvı soğutma masrafı olmaması. hemde görüntü güzelleşsin. vakitlice alayım diyorum malum fiyatlarda artıyor. çok mantıklı geldi dediğin soğutucu. hiç aklımda olmayan bir marka özellikler ve fiyat çok hoş...
  9. A

Arkadaşın dediği gibi lt fiyat farkına değer mi ls almak daha mı mantıklı ? 1696709993 diğerlerine kıyasla yinede ls yi mi tercih etmeliyim diye sormalıydım yanlış sordum
  10. A

teşekkürler detaylı açıklamalar için. Peki bu karşılaştırmada hangi ürünü tavsiye ediyorsun ? https://www.epey.com/islemci-sogutucu/karsilastir/744979-848378-886645/msi-mag-coreliquid-c240_deepcool-ls520_lian-li-galahad-ii-trinity-aio-240/
  11. A

bu sogutucu kasama sıgarmı

kasan 165mm soğutucu destekliyor bahsettiğin soğutucuda 120mm yani rahatlıkla sığar. fakat o işlmeciye kule yerine sıvı düşün derim tabi bütçen yoksa yapacak birşeyde yok
  12. A

Bunu diğerlerinden iyi yapan özellik nedir mesela ? Bu aradaki farkı çözemiyorum ben. Eklediklerimden daha ucuz ama neden daha iyi ? Bilgilendirebilir misin 1696704127 Artrict 240 kasama uyuyor. 280 sığmaz zannımca. Ama görüntü olarak pompa kısmını hiç beğenmiyorum artricin
  13. A

Sistemim aşağıdaki gibi. Kule soğutucum dandik ve işlemciyi yoruyor. 75 80 derecelere geliyor. Hem işlemciyi korumak hemde fiyatlar ucuzken bir sıvı soğutma eklemek istiyorum. Performans yeterli olduğu için görünüş önceliğim. Sıvı soğutmada neye dikkat etmeli tam anlayamadım. Ayırt edici...
Geri