amonluxe isimli üyenin son içerikleri

1. A

ALT-TAB da diğer masaüstündeki uygulamalar gözükmüyor

teşekkürler işe yaradı
  2. A

Oluyor ama şuan üstüne durduğun masaüstüneki uygulamalar içide gidip gelebiliyon yani diğer masaüstündeki uygulamalara alt tab ile geçemiyorsun
  3. A

Dün pc ye format attım win 10 kullanıyordum alt tabda tüm masaüstündeki açık olan uygulamalara geçiş yapabiliyordum ama win 11 de win-tab ile geçiş yapmak zorundayım kısayolu yokmu
  4. A

Windows 11 İnternet Gözükmüyor.

ben o giriş kırılır diye zorlamadım meğer bastırdım kırılcak gibi oldu ethernet girişi ama kırılmadı öyle hallettim
  5. A

Bu ethernet kablosumu 1741698984 Bilgisayarıma girmiyor 1741699052 Bilgisayarıma uymuyor ondan sordum
  6. A

Yanıtınız için çok teşekkurler deneyeceğim. 1741698524 İnternete bağlayamadim ethernet kablosu yok evde
  7. A

Windows 11 kurdum fakat ne internet ne hoparlor gozukuyor ne yapmaliyim
  8. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Çok teşekkürler mesajlarınız için sorun çözüldü
  9. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

1741694955 Usb yi takmadan denedim kusura bakmayin suan 3 secenek oldu 1741695011
  10. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Seçilmiyor.Normal Bilgisayar başliyor 1741694812 Uefi shell diye bir bolum var
  11. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Acer 1741694675 Windows Boot Manager diye bir bolum cikti enter bastim normal pc basladi bi ise yaramadi
  12. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Boot ne oluyor bilmiyorum ama usb yi hdd den önde çekmek
  13. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Boot menüden ne yapabilirimki ne işime yarar
  14. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Muhtemelen şifreyi biosa yanlış yazdım. ama eminim şifre 1234 fakat kabul etmiyor
  15. A

Bios Şifremi Bilmiyorum

Laptop kullanıcısıyım ve bios girmek için f2 basıyorum fakat şifre istiyor şifreyi bizzat kendim koydum hatta 2 yere not aldım fakat kabul etmiyor şifreyi o yüzden biosa hiçbir şekilde giriş yapamıyorum
Geri